Acasă ROOT Allview Cum Faci Root Pe Allview X2 Twin

Cum Faci Root Pe Allview X2 Twin

10
nofollow

Cum Faci Root Pe Allview X2 Twin

Allview X2 Twin, telefon lansat la jumatatea lui 2014 cu specificatii tehnice interesante si performante bune. spun asta deoarece l-am testat personal si mi-a facut impresie buna.

Telefonul original se numeste Cherry Mobile Excalibur si cei de la Allview l-au denumit X2 Twin.

Am sa prezint in cele ce urmeaza o metoda sigura de a face root pe acest model, metoda ce functioneaza pe versiunea de Android 4.4 KitKat. Este bine de stiut ca puteti pierde garantia telefonului de indata ce il rootezi, motiv pentru care o faceti pe propria raspundere.

Atentie la ce modificari faceti si cum interveniti asupra sistemului de operare, acesta poate deveni instabil. Cei ce nu se pricep, sa se limiteze la stergerea aplicatiilor de sistem si la instalarea unora ce necesita root pentru a functiona.

TUTORIAL ROOT X2 TWIN

Trebuie sa te asiguri ca nu detii alt model de telefon si ca bateria este suficient incarcata, mimi 50%

– Trebuie sa descarci de AICI si sa instalezi pe calculator aplicatia cu care vei fae root – Kingoroot.

– Intra in apoi meniul telefonului-setari-ramura optiuni dezvoltator si activeaza (bifeaza) USB Debugging.

– Kingo Root va va instala automat driverii necesari pe computer in caz ca nu ii aveti deja.

– Porneste pe PC aplicatia Kingoroot si conecteaza telefonul la computer prin cablul USB. Este recomandat sa nu folositi un prelungitor sau un HUB la conectare, pur si simplu conectati direct telefonul.

Iata in imagini ce se intampla si cum sa procedati:

34dfshg Cum Faci Root Pe Allview X2 Twin

22rkj6ytgfd Cum Faci Root Pe Allview X2 Twin

3344er Cum Faci Root Pe Allview X2 Twin

444gr4geyhdtfd Cum Faci Root Pe Allview X2 Twin

Este posibil sa se restarteze singur telefonul pana primiti mesajul de mai jos. Daca primiti erori, refaceti tutorialul.

56t66758y Cum Faci Root Pe Allview X2 Twin

Daca este necesar, instalati din Google Play aplicatia SuperSu ce are si optiunea de indepartare ROOT. SuperSu ar trebui sa se instaleze automat atunci cand rootati telefonul.

10 COMENTARII

  1. Ok, ai idee de ce atunci când apăs simultan pe butonul de deblocare și volum down îmi apare acel meniu în limba chineză? Adica înainte să îl trimit la garanție îl aveam în engleză. În orice caz, nu cred ca o să fie nevoie să îl aduc la setarile din fabrică. Succes în continuare pentru tot ce faci!

  2. O metoda mai “curata” este cu Engineer Mode pentru procesor MTK. E o mica aplicatie care da acces la niste setari ascunse din Android, printre care si “user2root”. Dupa ce se alege optiunea “Root” se restarteaza telefonul si se poate instala Supersu. Si telefonul are root!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here