Acasă Stiri despre telefoane Cum faci root pe Asus Zenfone 2

Cum faci root pe Asus Zenfone 2

0

Cum faci root pe Asus Zenfone 2 – Asus Zenfone 2 este un telefon recent lansat (martie 2015) si nu de mult timp a ajuns si in oferta magazinelor din Romania (eMag, Quickmobile.ro, Cel.ro etc.) la un pret mediu de 1000 de lei. Daca ati cumparat acest telefon si vreti sa incepeti sa-l customizati putin, am sa va arat o metoda prin care puteti face root pe acest model. Trebuie sa stiti insa ca este posibila anularea garantiei telefonului Asus Zenfone 2, motiv pentru care urmati tutorialul pe propria raspundere. Cititi tutorialul cu atentie inainte sa va apucati sa-l urmati.

222weqdfas

Aveti nevoie de un Asus Zenfone 2 cu baterie incarcata si driverii Asus pe care-i puteti instala de AICI. Restul fisierelor pe care trebuie sa le descarcati pe calculator:

– FASTBOOT

Fisier PreRoot (atentie! il descarcati pe cel corespunzator modelului vostru!)

-Extrageti fisierele din arhivele descarcate pe PC si activati USB Debugging pe telefon. Pentru asta, intrati in Menu- > Settings -> About phone (meniu-setari-despre telefon) si apasati de 7 ori consecutiv pe build number. Veti fi anuntat ca meniul optiuni dezvoltator a fost activat.

-Conectati telefonul la PC direct prin cablul USB (fara prelungitor sau HUB)

-Tineti apasata tasta shift si dati click dreapta oriunde pe ecranul calculatorului. Alegeti apoi “open command window here”

-Copiati randul de mai jos, il introduceti in fereastra deschisa anterior si apoi apasati tasta enter

adb reboot-bootloader

-Telefonul va reporni acum in modul bootloader.

-Redenumiti fisierul pe care l-ati descarcat (preRoot) in system.img

-In fereasta Command Prompt, copiati textul de mai jos si apoi apasati enter:

fastboot flash system system.img

-Asteptati ca fisierul sa se instaleze fara sa interveniti asupra telefonului. La final, reporniti-l introducand codul de mai jos si apasand enter:

fastboot reboot

-Asus Zenfone 2 va reporni in mod normal si veti avea acces root!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.