Evolio Happy este primul smartphone al companiei si deocamdata singurul. Este un rebrand al modelului ONN K7, un telefon cu un procesor MediaTEK MT6589 quad core Cortex A7 de 1,2 GHz. Pretul lui a scazut destul de mult in ultima vreme, daca la lansare in toamna costa 800 lei, acum poate fi cumparat contra 599 lei.

Printre dotari mai gasim un ecran HD cu rezolutia de 4.5 inci si 326 ppi, camera de 8 MP, 1 GB RAM si 4 GB stocare. Pentru moment, compania nu a oferit niciun update de soft pentru acest model si sincer nici nu ma astept sa o faca, o simpla accesare a siteului oficial ne dezvaluie faptul ca aproape niciun produs Evolio bazat pe Android nu are vreo actualizare de soft. Personal m-am pacalit cu o tableta Neura, o tableta capabila si dotata dar de care firma si-a batut joc. Dar deja este o alta discutie…promit sa revin.

Cum Faci Root Pe Evolio Happy

 Atentie, procedura de ROOT este una destul de periculoasa. Nu stergeti fisiere de sistem sau alte fisiere sau aplicatii de care nu sunteti siguri. Puteti strica telefonul sau puteti fi nevoiti sa reinstalati un custom CWM ! Rootarea este folositoare pentru a sterge aplicatii instalate de catre operatorul de telefonie sau de catre producatorul aparatului, aplicatii ce nu va sunt utile dar ocupa memoria interna a telefonului si ingreuneaza sistemul de operare. Pe un telefon rootat, puteti instala aplicatii ce functioneaza doar daca detii drepturi de administrare sau puteti scrie un custom firmware sau CWM. Posibil sa pierdeti dreptul de a mai primi actualizari OTA. De cele mai multe ori problemele apar nu cand rootezi telefonul ci atunci cand intervii asupra sistemului de operare.

1-Asigurati-va ca detineti un Evolio Happy cu baterie suficient incarcata.

2-Conectati telefonul la calculator activand inainte optiunea USB Debugging din meniu->setari->optiuni dezvoltator.

3-Asteptati ca driverii corespunzatori sa se instaleze pe calculator. Win.7 o face automat. Deconectati telefonul.

4-Descarcati de AICI (pe computer) aplicatia cu care veti face ROOT.

5-Conectati la calculator telefonul cu ajutorul cablului USB.

6-Dezarhivati fisierul descarcat la punctul nr4.

7-Din folderul rezultat in urma dezarhivarii, lansati run urmand sa se deschida o fereastra identica cu cea de mai jos.

Untitled

8-Apasati tasta enter pe tastatura calculatorului si asteptati ca telefonul sa se rooteze.

Untitled

9-Apasati apoi inca o data tasta enter pentru a iesi din acest meniu.

10-Telefonul este rootat. Pentru a verifica acest lucru, asteptati ca telefonul sa reporneasca si cautati in meniu aplicatia Superuser.

Autorul nu este responsabil pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

5 COMENTARII

  1. Din cate stiu, acest tip de procesor se poate roota si prin bin4ry acolo ai si unroot. Prin tutorialul prezent pe site nu poti face unroot

  2. Din pacate nu am reusit sa fac root cu niciunul din tool-uri (cel din tutorial si cel din comentariu).
    In schimb am reusit cu metoda 2 prezentata pe un site chinezesc utilizand aplicatia dezvoltata de Tencent.

  3. Am o intrebare si nu cred ca este sectiunea unde trebuia sa o pun dar am cumparat o tableta Evolio Evotab 4 si am luat-o special pentru jocul Samurai Siege iar imi merge foarte framat si imi iese din joc spunand Unfortunately Samurai Siege has stopped intreabrea mea este cum pot face root si overclock la Tableta aceasta si daca acest lucru m-ar ajuta mai mult sau doar risc sa o stric?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree