Acasă Stiri despre telefoane Cum Faci Root Pe Evolio X10 Fusion

Cum Faci Root Pe Evolio X10 Fusion

2

Cum Faci Root Pe Evolio X10 Fusion

Evolio X10 Fusion este varful de gama in materie de tablete a firmei Evolio, o tableta cu un ecran de 10.1 inci IPS HD, procesor Rockchip quad core, Android 4.2 Jelly Bean, memorie interna de 16GB si memorie RAM de 1 GB.

Daca detii aceasta tableta si vrei sa-i faci root pentru a dezinstala aplicatiile nefolositoare, pentru a instala altele ce necesita drepturi de administrator, pentru a instala CWM, etc, urmareste tutorialul de mai jos.

– Asigura-te ca detii tableta Evolio X10 Fusion si nu alt model deoarece procedura de root difera in functie de model sau de procesor.

– Bateria trebuie sa fie incarcata minim 50% si driverii instalati pe calculator corespunzator, driveri pe care ii gasiti in fisierul pe care il descarcati la pasul urmator.

– Procedura este destul de simpla si pentru inceput trebuie sa descarcati fisierul cu care veti face root de AICI.

– Dezarhivati acum fisierul descarcat intr-un folder pe desktopul calculatorului.

– In interiorul arhivei veti gasi si driverii necesari.

– P0rniti programul cu care veti face root exact ca in imaginea de mai jos:

Untitled

De acum, este foarte simplu si trebuie numai sa urmati indicatiile aparute pe ecranul calculatorului:

Untitled

La final, tableta va fi rootata !

 

2 COMENTARII

  1. La ce anume vă referiți când spuneți „driveri instalati pe calculator corespunzator”? Am descărcat arhiva, am rulat fișierul TPSparkyRoot și ni îmi recunoaște tableta afișând mesajul „error: device not found”. Ce ar trebui să fac în această situație? Menționez faptul că modul debugging este activat.

  2. Si eu am incercat sa fac root-ul, dar cred ca tutorialul era de cand era tableta cu JB, acum ca are Kitkat nu mai functioneaza. Eu am incercat sa fac update la driver nu merge, si la fel, nu imi recunoaste tableta. Se poate revizui tutorialul cumva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.