baterie

Cum Faci Root Pe Huawei Ascend G510

Cum Faci Root Pe Huawei Ascend G510

G510 este cu siguranta un inlocuitor de succes al modelului G300 unul dintre cele mai bine vandute telefoane ale anului 2012.Huawei Ascend G510 este dotat cu un procesor Qualcomm MSM8225/1.2GHz Dual core, ecran de 4.5 inch cu rezolutie 854 x 480 pixeli, 16 milioane culori.Telefonul mai dispune de conectivitate Bluetooth, WiFi, 3G, GPS, camera foto/video de 5 MP si 1 GB memorie RAM.

Mai intai, pentru cine nu stie, iata ce inseamna procedeul de rootare.

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.

Dezavantajele root-ului:Poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizări OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci.

Cum Faci Root Pe Huawei Ascend G510

1.Asigura-te ca bateria telefonului este complet incarcata sau suficient.

2.Descarca arhiva Root510.zip si plaseaz-o pe desktop-ul calculatorului.

3.Conectati telefonul la calculator prin intermediul cablului USB( de preferat direct, nu prin intermediul unui HUB)

4.In interiorul arhivei descarcate anterior si dezarhivate veti descoperi un fisier update.app pe care trebuie sa-l copiati in memoria interna a telefonului.

5.Dupa ce fisierul se copiaza, deconectati telefonul de la calculator si opriti-l.

6.Reporniti telefonul apasand concomitent tastele Volume UP+Volume DOWN+Power

7.Telefonul va instala automat fisierul copiat pe card, dupa care va trebui sa-l reporniti.

8.Conectati din nou telefonul la calculator prin intermediul cablului USB.

9.Din arhiva descarcata anterior cautati si lansati fisierul  rootx_start.bat

10.Procedura de rootare va incepe automat si o asteptati cateva minute pentru a se finaliza.

11.Telefonul Huawei Ascend 510 este acum rootat si veti putea face modificari de sistem, instala sau dezinstala aplicatii care necesita root sau poteti instala diferite versiuni customizate ale sistemului de operare Android.