Acasă Root Lenovo Cum faci root pe Lenovo A536

Cum faci root pe Lenovo A536

2
nofollow

Cum faci root pe Lenovo A536 – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti obtine root pe telefonul Lenovo A536, fara sa folositi calculatorul, acest lucru fiind pozibil cu ajutorul aplicatiei KingRoot ce se va instala direct pe telefon.

Retineti ca este posibila pierderea garantiei telefonului si ca modificarea in necunostinta de cauza a sistemului de operare poate afecta buna functionare a telefonului! Urmati tutorialul pe propria raspundere!

Trebuie sa aveti un telefon Lenovo A536 (Android KitKat) cu bateria incarcata minim 50% si optiunea “surse necunoscute”activata din meniul telefonului.

De pe telefon, intrati pe Kingroot.net/down si descarcati aplicatia in memoria telefonului. Apoi, o instalati pe telefon asigurandu-va ca optiunea “surse necunoscute” a fost activata anterior.

Porniti aplicatia kingroot, versiunea 3.5.0 arata ca in imaginea de mai jos. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe butonul “ROOT”

54twe Cum faci root pe Lenovo A536

Asteptati cateva secunde pana veti vedea o fereastra identica cu cea de mai jos care va confirma ca aveti root pe Lenovo A536.

Cu ajutorul aplicatiei Root Checker puteti verifica acest lucru daca vreti sa fiti 100% convinsi. Deschideti aplicatia si apasati “check”in mod normal veti primi mesajul “This device has root acces” Lenovo A536 cu Android 4.4.2 KitKat.

90 Cum faci root pe Lenovo A536

2 COMENTARII

  1. Salut Cosmin.Am un a4 you dar nu am reusit sa-l rutez. Am incercat cu aplicatia asta dar si cu Framaroot. Nu stiu ce nu merge. Am Jelly Bean si o gramada de aplicatii dezactivate. Cu ce apk pot sa rutez porcaria asta de Olviu? Merci mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here