Cum Faci Root Pe Lenovo P780

58

 Cum Faci Root Pe Lenovo P780

 Lenovo P780 este un telefon lansat recent, un terminal destul de performant si cu un pret atragator. El poate fi achizitionat contra sumei de 1000 de lei si ofera un ecran IPS LCD HD de 5 inci cu 294 ppi densitate pixeli, procesor MediaTEK Quad-core la 1.2 GHz  de tip Cortex-A7, camera foto de 8 MB, 1 GB memorie RAM si 4 GB memorie interna. Telefonul are un acumulator impresionant de 4000 mAh.

 Pentru a face root acestui model, vom folosi aplicatia Framaroot, o aplicatie utila si usor de folosit ce elimina riscurile si ofera posibilitatea de a face si unroot in caz ca se doreste.

 Tutorial Root Lenovo P780

– Asigura-te ca detii telefonul Lenovo P780,  nu alt model deoarece procedura de root poate diferi in functie de modelul telefonului sau a tabletei.

– De cele mai multe ori problemele nu apar atunci cand rootezi telefonul ci atunci cand intervii fara sa stii asupra sistemului de operare. Atentie deci la ce fisiere si aplicatii stergeti in caz ca doriti sa faceti acest lucru sau cum modificati fisiere gen build.prop. Faceti intotdeauna un backup.

– Descarca aplicatia cu care vei face root Descarca 

– Fiind o aplicatie ce are terminatia apk. speciala pentru Android nu vom folosi calculatorul. Daca ai descarcat pe Windows aplicatia, atunci copiaz-o in memoria interna a telefonului sau pe cardul de memorie.

– Intra in meniu -> setari -> securitate -> si bifeaza optiunea Unknown Sources (in acest mod poti instala si alte aplicatii cu terminatia .apk ce nu provin din Google Play)

– Cu ajutorul unui manager de fisiere Android, instaleaza aceasta aplicatie pe telefon.

– Porneste aplicatia pe telefon si alege sa instalezi aplicatia SuperSu atunci cand ti se va cere .

1711 Cum Faci Root Pe Lenovo P780

– Aplicatia iti va cere sa instalezi un exploit. Alege unul din lista si instaleaza-l.

– Daca primesti o eroare de genul -failed …try another exploit if available –selecteaza din lista alta optiune.

– La final, vei primi un mesaj de genul Success superuser and su binary installed !

-Telefonul este acum rootat ! 

-Daca intampinii probleme sau daca doresti, poti sa-i faci si UNROOT, aplicatia suportand acest lucru.

-Porneste aplicatia si apasa pe Unroot.

Untitled (1) Cum Faci Root Pe Lenovo P780

 WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII tutorialELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord