Acasă ROOT LG Cum Faci Root Pe LG G3 S

Cum Faci Root Pe LG G3 S

0

LG G3 S este varianta mai ieftina si mai slab dotata a telefonului LG G3 si a fost lansat in august 2014. El are practic un design aproape identic cu modelul de top insa specificatiile tehnice nu sunt chiar asa de bune. LG G3 S poate fi cumparat si din Romania, de AICI.

Am sa va arat in cele ce urmeaza o metoda de a face root pe acest telefon. Mai poate fi folosita si aplicatie TowelRoot insa nu functioneaza cu toate versiunile de firmware disponibile pe LG G3 S. Retineti ca exista posibilitatea de a pierde garantia telefonului LG, motiv pentru care procedati pe propria raspundere.

Fisierul de care aveti nevoie poate fi descarcat de aici.

Trebuie mai intai de toate sa aveti un card de memorie pe care sa-l formatati in format ext2 prin intermediul aplicatiei de aici.

Copiati acum fisierul pe care l-ati descarcat pe cardul de memorie formatat corect in prealabil. Este necesar sa aveti si driverii adb instalati pe calculator. In caz ca nu ii aveti, se pot descarca de aici.

Pe telefon, activati optiunea USB Debugging intrand in meniu-setari-optiuni dezvoltator. Conectati acum telefonul la PC. Deschideti acum folderul adb si acolo tineti apasata tasta shift si dati clic dreapta oriunde in interiorul acelui folder. Va trebui sa vi se deschida o fereastra de genul:

wttyfgd

Acum, apasati pe “Open command window here” Vi se va deschide o fereastra ca cea de mai jos:

rtyh

In fereastra deschisa, introduceti codul: 

adb devices

In fereastra respectiva, veti vedea ca telefonul vostru a fost recunoscut. Introduceti apoi:

adb shell

reboot recovery

Dupa fiecare linie, apasati enter.

Telefonul ar trebui sa reporneasca automat in modul recovery de unde veti instala (apply update from external sdcard) fisierul update.zip

La final, alegeti reboot system now. Telefonul va reporni si va fi rootat!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here