tutorial VALABIL PENTRU LG OPTIMUS L7 VERSIUNILE L700 SI L705

LG Optimus L7 este un telefon pe platforma Android din gama Optimus lansata de LG .Telefonul a fost lansat in luna mai 2012 si a avut o priza destul de buna la public datorita pretului accesibil si a specificatiilor tehnice destul de bune.

L7 vine cu un ecran IPS LCD de 4.3 inch, procesor Qualcomm MSM7227A Snapdragon Cortex A5 de 1 GHz, 512 MB RAM, camera video de 5 MP si a fost lansat cu Android ICS.

Daca vrei sa rootezi telefonul pentru a avea controlul asupra sistemului de operare, sa stergi sau sa inlocuiesti aplicatii de sistem sau ale producatorului sau daca vrei sa instalezi variante neoficiale de Android urmareste tutorialul de mai jos.

Cum Faci Root Pe LG Optimus L7 Android

*Pentru inceput descarcati de AICI aplicatia Root_with_Restore_by_Bin4ry_v30.zip si dezarhivati-o intr-un folder pe deskTOP-ul calculatorului.

*Pe telefon navigati in Meniu->Optiuni Dezvoltator->Bifati Depanare USB

*Apoi navigati in Meniu->Securitate->Bifati Surse Necunoscute

*Asigurati-va ca bateria telefonului este suficient incarcata

*Conectati cablul USB la telefon (trebuie sa aveti instalat corect driver-ul adb)

*Dezarhivati fisierul Root_with_Restore_by-Bin4ry_V30 si lansati RunMe.bat

*Alegeti modul Normal tastand 1 de pe PC

root pap 4500 duo

 

*Asteptati pana cand dispozitivul se rooteaza apoi dati RESTORE pe telefon cand apare mesajul altfel riscati sa pierdeti aplicatiile!

Dupa ce telefonul se restarteaza automat verificati daca aveti instalata in meniul telefonului aplicatia Superuser pentru a va asigura ca acesta este rootat.

[box type=”warning” align=”aligncenter” ]WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII ,PAGUBE SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!Utilizatorul este de acord ca prin utilizarea siteul-ui www.androidro.ro sa-si asume orice risc ![/box]

7 COMENTARII

  1. Eu am facut updateul la 4.1.2 si cand selectez optiunea normal imi da sa restaurez si peurma imi apare restaurare finalizata fara ca telefonul sa se restartez si nu se intampla nimic.telefonul ramane ne rutat

  2. am incercat si cu v31 cum ai spus tu de data asta procesul merge pana la capat dar tot nu mi se ruteaza telefonul si nu imi pare aplicatia superuser.(imi vine sa dau cu tell de pamant)

  3. si eu am incerca sa rootez un lg l7 p700 v20d cu ambele versiuni si degeaba am incercat si cu one click si la fel

  4. asta pentru ca programul merge doar pentru v10 de firmware. dati un search pe goagal pt forum xda devellopers. acolo aia zic clar ca runmebat din desire zip nu merge cu alte versiuni si trebuie sa flaahuiti romul cu aplicatii speciale.

    salve.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord