Acasă ROOT LG Cum Faci Root Pe LG Optimus L7 II P710

Cum Faci Root Pe LG Optimus L7 II P710

0
nofollow

Cum Faci Root Pe LG Optimus L7 II P710

LG Optimus L7 II P710 este un telefon foarte popular in Romania datorita specificatiilor tehnice decente si a pretului foarte accesibil.

Pentru cei ce au acest model si doresc sa faca root, am sa prezint in cele ce urmeaza o metoda simpla si sigura.

Trebuie sa te asiguri ca detii modelul  LG Optimus L7 II P710 si nu alt telefon deoarece procedura de root difera de la un model la altul in functie de procesor sau sistemul de operare. Acest model este dotat cu un procesor dual core tactat la 1.0 ghz de tip Qualcomm MSM8225 Snapdragon.

1 -Bateria telefonului trebuie sa fie incarcata minim 50 % pentru a evita problemele ce pot aparea.

2 -Descarcati programul cu care veti face ROOT de AICI. Programul va fi descarcat direct pe telefon, nu veti folosi computerul pentru a face root acestui model de telefon.

3 -Dupa descarcare, intrati in meniul telefonului-setari-securitate -> si bifeaza optiunea Unknown Sources (in acest mod poti instala si alte aplicatii cu terminatia .apk ce nu provin din Google Play

4 -Apoi instaleaza aplicatia descarcata la punctul 2

5- Lanseaza  aplicatia si alege sa instalezi  SuperSu atunci cand ti se va cere.

1711 Cum Faci Root Pe LG Optimus L7 II P710

6- Daca primesti o eroare de genul -failed …try another exploit if available –selecteaza din lista alt exploit si reincearca.

7- Telefonul se va roota in cateva secunde si vei primi un mesaj de genul : Success superuser and su binary installed !

Aplicatia Framaroot iti ofera posibilitatea de a face si Unroot. Poti face asta foarte simplu alegand si lansand optiunea UNROOT.

Untitled Cum Faci Root Pe LG Optimus L7 II P710

Atentie, autorul nu este responsabil pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here