Acasă ROOT Prestigio Cum Faci Root Pe Prestigio 5500 Duo

Cum Faci Root Pe Prestigio 5500 Duo

1

Cum Faci Root Pe Prestigio 5500 Duo

Lansat la inceputul lui 2014, Prestigio 5500 Duo este un telefon cu un pret acceptabil si specificatii tehnice medii. Pentru aproximativ 600 lei primiti un telefon dotat cu un ecran generos de 5 inci cu rezolutia 480 x 854 si 197 ppi densitate a pixelilor, 512 MB RAM 4 GB memorie stocare si procesor Mediatek MT6572 dual core de 1.2 Ghz.

Pentru cei ce doresc un telefon cu ecran mare dar cu un pret mic, Prestigio 5500 Duo este ideal. Daca deja il aveti si doriti sa faceti root pe Prestigio 5500 urmariti tutorialul de mai jos.

1- Asigura-te ca detii un telefon Prestigio 5500, nu alt model deoarece modalitatea de root poate diferi de la un model la altul. 

2- Bateria telefonului trebuie sa fie incarcata minim 50%.

3- Asigura-te ca driverii sunt instalati. De cele mai multe ori activand optiunea USB Debugging si conectand telefonul la computer acestia se instaleaza automat.

4- Descarca programul cu care vei face root de AICI.

5- Instalati SRS Root pe computer si porniti-l.

6- Activati USB Debugging pe telefon intrand in setari ->optiuni dezvoltator. Tot din ramura setari activati ” Unknown Sources”

7- Conectati telefonul la computer si asteptati ca acesta sa fie detectat de computer si sa se instaleze driverii.

Untitled Cum Faci Root Pe Prestigio 5500 Duo

8- Apasati butonul ROOT, si asteptati ca telefonul Prestigio 5500 Duo sa fie rootat !

-Acum aveti acces root pe telefonul vostru si puteti sa-l personalizati dupa bunul plac.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here