Acasă ROOT Samsung Cum Faci Root Pe Samsung Galaxy S3 NEO

Cum Faci Root Pe Samsung Galaxy S3 NEO

2

Cum Faci Root Pe Samsung Galaxy S3 NEO

Samsung Galaxy S3 NEO a fost lansat la 2 ani distanta de primul model si este practic o versiune usor modificata a modelului S3 avand 1.5 RAM, un procesor putin mai bun si unele versiuni sunt dual sim.

Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti face root acestui model folosind ODIN.

Retineti ca este posibila pierderea garantiei, motiv pentru care urmati tutorialul pe propria raspundere!

Trebuie sa aveti driverii Samsung instalati si arhiva ce contine fisierele necesare. O puteti descarca de AICI. Bateria trebuie sa fie incarcata minim 50%.

– Opriti telefonul si reporniti-l in download mode (apasati in acelasi timp power, home si volum jos) Cand pe ecran vedeti imaginea de mai jos, apasati volum sus.

ytfgds Cum Faci Root Pe Samsung Galaxy S3 NEO

-Din arhiva descarcata anterior si dezarhivata, cautati si lansati programul ODIN. conectati acum telefonul la calculator prin cablul USB. Ar trebui sa vedeti o fereastra de genul:

45tgfds Cum Faci Root Pe Samsung Galaxy S3 NEO

– Daca telefonul a fost detectat, puteti apasa in ODIN butonul PDA si sa cautati in fisierul dezarhivat cf-auto-root.tar. Adaugati-l. In ODIN trebuie sa fie bifate numai casutele Auto Reboot si F.Reset.Time!

– Acum, apasati in ODIN butonul START si asteptati pana ce telefonul se rooteaza. Dureaza aprox.1 minut si la final ar trebui sa vedeti o fereastra ca cea de mai jos:

8764 Cum Faci Root Pe Samsung Galaxy S3 NEO

Deconectati telefonul, reporniti-l si cautati in meniul lui aplicatia SuperSU. Aceasta va va confirmaca telefonul este rootat!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here