Acasă ROOT Samsung Cum faci root pe Samsung Galaxy S7 si S7 edge cu Exynos

Cum faci root pe Samsung Galaxy S7 si S7 edge cu Exynos

1

Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa faceti root pe telefoanele Samsung Galaxy S7 si S7 edge dotate cu procesoare Exynos, retineti ca NU este valabila procedura si pentru modelele cu Snapdragon! De asemenea, este posibila pierderea garantiei telefonului, urmati procedura pe propria raspundere!

Telefonul trebuie sa fie incarcat inainte de a urma procedura!

Fisierele de care aveti nevoie, le descarcati pe calculator:

Odin, driveri Samsung, auto-root pentru Samsung Galaxy S7 si auto-root pentru S7 Edge, fisiere dezvoltate si puse la dispozitie de catre Chainfire! 

Intreti in meniul telefonului si apasati consecutiv pe “build number” pana cand activati “developer options”

Navigati in “developer options” si activati “OEM Unlock”

df Cum faci root pe Samsung Galaxy S7 si S7 edge cu Exynos

In functie de modelul telefonului, dezarhivati arhiva corespunzatoare si veti gasi fisierul “CF-Auto-Root-herolte-heroltexx-smg930f.tar” sau “CF-Auto-Root-hero2lte-hero2ltexx-smg935f.tar.md5”

yuyu Cum faci root pe Samsung Galaxy S7 si S7 edge cu Exynos

Opriti telefonul si reporniti-l in modul download, pentru a face asta apasati in acelasi timp butoanele home, volum jos si power.

sd Cum faci root pe Samsung Galaxy S7 si S7 edge cu Exynos

Porneste aplicatia ODIN pe PC si conecteaza telefonul la calculator direct perin cablul USB, va trebui sa vezi mesajul “added” in ODIN. Retineti ca telefonul trebuie sa fie in download mode.

In ODIN, apasati pe AP si alegeti versiunea corespunzatoare telefonului vostru, “CF-Auto-Root-herolte-heroltexx-smg930f.tar” sau “CF-Auto-Root-hero2lte-hero2ltexx-smg935f.tar.md5” si apoi apasati butonul START!

6767 Cum faci root pe Samsung Galaxy S7 si S7 edge cu Exynos

Asteptati finalizarea procedurii si nu interveniti asupra telefonului. Acesta va reporni automat de cateva ori si in final va fi rootat!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here