Acasă ROOT Samsung Cum Faci Root Pe Samsung Galaxy Young S6312

Cum Faci Root Pe Samsung Galaxy Young S6312

0

Cum Faci Root Pe Samsung Galaxy Young S6312

Samsung Galaxy Young S6312 este unul dintre cele mai ieftine telefoane oferite de catre Samsung, un smartphone dual sim ce are un pret in Romania de 400 lei. La acest pret mic telefonul ofera specificatii tehnice modeste din care as aminti procesorul de 1000 mhz single core Cortex A5, ecranul de tip TFT cu diagonala de 3.27 si rezolutia 320 x 480, camera foto de 3 MP si bateria de 1300 mAh.

Avand in vedere specificatiile modeste ale telefonului poate vei dori sa eliberezi putin memoria interna a aparatului prin stergerea aplicatiilor inutile instalate de catre operatorul de retea sau producator, ori poate vrei sa-i instalezi alta versiune de Android de la care ai mai multe asteptari.

Daca doresti aceste lucruri, atunci va trebui sa-i faci root, operatiune insa ce are si cateva dezavantaje cum ar fi posibilitatea de a pierde garantia sau chiar defectarea dispozitivului prin stergerea de fisiere necesare functionarii sistemului de operare. Din acest motiv, recomand un eventual backup facut asupra sistemului de operare Android.

sticker,375x360

Tutorial root:

1- Telefonul pe care il ai trebuie sa fie Samsung Galaxy Young S6312, in caz contrar te poti opri aici deoarece procedura difera de la un aparat la altul.

2-Telefonul trebuie sa aiba bateria incarcata suficient, minim 50 %.

3-Descarca aplicatia pe care o vom folosi de AICI

4-Dezarhiveaza continutul si copiaza-l in memoria telefonului tau.

5-Folosind un manager de fisiere, cauta fisierele copiate anterior, selecteaza si instaleaza aplicatia Framaroot.apk

6-Fiind o aplicatie ce nu provine din Google Play este posibil sa setezi telefonul astfel incat sa te lase sa instalezi acest gen de aplicatii.Intra in meniu-setari-securitate-si bifeaza surse necunoscute.

7-Dupa ce ai instalat aplicatia, deschide-o , selecteaza “install superuser” apoiGandalf”

8-Opriti telefonul si reporniti-l. Samsung Galaxy Young S6312 este acum rootat.

 WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here