Cum Faci Root Pe Samsung S3 Cu Android 4.3

Se stie ca cei de la Samsung au lansat acest update -4.3- pentru Samsung Galaxy S3 cu ceva probleme si multi utilizatori s-au plans de faptul ca telefonul nu functioneaza in parametrii optimi. Insa in luna decembrie, Samsung a dat drumul pe piata unei alte versiuni imbunatatita si stabila de Android 4.3 Jelly Bean. Daca esti unul dintre utilizatorii de Samsung S3 cu 4.3 la bord si vrei sa-i faci root urmareste tutorialul de mai jos.

 Cum Faci Root Pe Samsung S3 Cu Android 4.3

Atentie ! Poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizări OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci.

1 – Asigura-te ca telefonul are driverii instalati si bateria incarcata peste 50 %

Articolul continua dupa reclama:

2 – Descarca de AICI fisierul CF Auto Root necesar operatiunii de root (arhiva contine si programul ODIN v1.85)

3 – Dezarhivai fisierele descarcate anterior pe desktopul calculatorului

Untitled

4 – Opriti telefonul apoi reporniti-l i download mode (apasand butoanele POWER, HOME si VOL- pana pe ecran apare robotelul verde) apoi apasati butonul vol + pentru download mode.

5 – Conectati telefonul la calculator prin intermediul cablului USB (direct, nu prin intermediul unui HUB USB).

6 – Lansati programul Odin avand grija sa fie bifate doar casutele auto-reboot și f reset time si asteptati pana ce telefonul este recunoscut de Windows instalandu-se automat alti driveri.

7 – In Odin, in partea stanga dupa ce va apare casuta galbena semn ca telefonul este recunoscut, selectati PDA si adaugati fisierul cu terminatia .tar.md5 descarcat mai devreme.

Untitled

8 – Apasati start si asteptati pana ce telefonul se rooteaza si reporneste automat.

9 – Dupa repornire intrati in aplicatii si cautati-o pe cea care se numeste Super Su. Daca aceasta exista, telefonul este rootat.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Root Allview AX4Nano

Root Allview AX4Nano – Prima tableta lansata in 2014 de compania din...
Citeste tot

9 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *