Se stie ca cei de la Samsung au lansat acest update -4.3- pentru Samsung Galaxy S3 cu ceva probleme si multi utilizatori s-au plans de faptul ca telefonul nu functioneaza in parametrii optimi. Insa in luna decembrie, Samsung a dat drumul pe piata unei alte versiuni imbunatatita si stabila de Android 4.3 Jelly Bean. Daca esti unul dintre utilizatorii de Samsung S3 cu 4.3 la bord si vrei sa-i faci root urmareste tutorialul de mai jos.

 Cum Faci Root Pe Samsung S3 Cu Android 4.3

Atentie ! Poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizări OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci.

1 – Asigura-te ca telefonul are driverii instalati si bateria incarcata peste 50 %

2 – Descarca de AICI fisierul CF Auto Root necesar operatiunii de root (arhiva contine si programul ODIN v1.85)

3 – Dezarhivai fisierele descarcate anterior pe deskTOPul calculatorului

Untitled

4 – Opriti telefonul apoi reporniti-l i download mode (apasand butoanele POWER, HOME si VOL- pana pe ecran apare robotelul verde) apoi apasati butonul vol + pentru download mode.

5 – Conectati telefonul la calculator prin intermediul cablului USB (direct, nu prin intermediul unui HUB USB).

6 – Lansati programul Odin avand grija sa fie bifate doar casutele auto-reboot și f reset time si asteptati pana ce telefonul este recunoscut de Windows instalandu-se automat alti driveri.

7 – In Odin, in partea stanga dupa ce va apare casuta galbena semn ca telefonul este recunoscut, selectati PDA si adaugati fisierul cu terminatia .tar.md5 descarcat mai devreme.

Untitled

8 – Apasati start si asteptati pana ce telefonul se rooteaza si reporneste automat.

9 – Dupa repornire intrati in aplicatii si cautati-o pe cea care se numeste Super Su. Daca aceasta exista, telefonul este rootat.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

11 COMMENTS

  1. Fisierul CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar.md5 merge si pentru I9305 Galaxy S III? Sau imi trebuie alt fisier?

  2. Revin cu o alta intrebare. Cum se bifeaza f reset time? Cand pornesc Odin imi apare ca si in imaginea de mai sus… nebifat si fara posibilitatea de a bifa optiunea.

  3. sal. nu merge sa rootez samsung s3 gt i9305. folosesc odin….respect pasii dar dupa ce isi dai singur restart imi apare din nou imaginea care o iau d ela capat .

  4. CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar.md nu se afla in arhiva autoroot ,doar recovery si cache gasesc,Ma poate ajuta cineva ??

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree