Acasă ROOT Samsung Cum Faci Root Pe Samsung S3 Cu Android 4.3

Cum Faci Root Pe Samsung S3 Cu Android 4.3

11

Se stie ca cei de la Samsung au lansat acest update -4.3- pentru Samsung Galaxy S3 cu ceva probleme si multi utilizatori s-au plans de faptul ca telefonul nu functioneaza in parametrii optimi. Insa in luna decembrie, Samsung a dat drumul pe piata unei alte versiuni imbunatatita si stabila de Android 4.3 Jelly Bean. Daca esti unul dintre utilizatorii de Samsung S3 cu 4.3 la bord si vrei sa-i faci root urmareste tutorialul de mai jos.

 Cum Faci Root Pe Samsung S3 Cu Android 4.3

Atentie ! Poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizări OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci.

1 – Asigura-te ca telefonul are driverii instalati si bateria incarcata peste 50 %

2 – Descarca de AICI fisierul CF Auto Root necesar operatiunii de root (arhiva contine si programul ODIN v1.85)

3 – Dezarhivai fisierele descarcate anterior pe desktopul calculatorului

Untitled

4 – Opriti telefonul apoi reporniti-l i download mode (apasand butoanele POWER, HOME si VOL- pana pe ecran apare robotelul verde) apoi apasati butonul vol + pentru download mode.

5 – Conectati telefonul la calculator prin intermediul cablului USB (direct, nu prin intermediul unui HUB USB).

6 – Lansati programul Odin avand grija sa fie bifate doar casutele auto-reboot și f reset time si asteptati pana ce telefonul este recunoscut de Windows instalandu-se automat alti driveri.

7 – In Odin, in partea stanga dupa ce va apare casuta galbena semn ca telefonul este recunoscut, selectati PDA si adaugati fisierul cu terminatia .tar.md5 descarcat mai devreme.

Untitled

8 – Apasati start si asteptati pana ce telefonul se rooteaza si reporneste automat.

9 – Dupa repornire intrati in aplicatii si cautati-o pe cea care se numeste Super Su. Daca aceasta exista, telefonul este rootat.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

11 COMENTARII

    • Revin cu o alta intrebare. Cum se bifeaza f reset time? Cand pornesc Odin imi apare ca si in imaginea de mai sus… nebifat si fara posibilitatea de a bifa optiunea.

  1. sal. nu merge sa rootez samsung s3 gt i9305. folosesc odin….respect pasii dar dupa ce isi dai singur restart imi apare din nou imaginea care o iau d ela capat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here