baterie

Cum Faci ROOT Pe Sony Xperia C C2305

Cum Faci ROOT Pe Sony Xperia C C2305

Sony Xperia C este un telefon lansat in vara anului 2013, prezent insa si astazi in oferta magazinelor online din Romania la un pret atractiv de 900 lei.

Telefonul vine cu un ecran de 5 inci, insa un ecran nu tocmai de top avand in vedere faptul ca este de tip TFT si are o rezolutie destul de slaba pentru dimensiunea de 5 inci, doar 540 x 960.

Avem de-a face aici cu un procesor Quad Core MediaTek, motiv pentru care operatiunea de rootare se poate face simplu cu ajutorul unui program ce se instaleaza direct in memoria telefonului fara a fi nevoiti sa folositi calculatorul. Aveti si optiunea de unroot in caz ca doriti asa ceva.

Cum Faci ROOT Pe Sony Xperia C C2305

Este posibil sa pierdeti garantia telefonului daca il rootati !

Bateria trebuie sa aiba o capacitate de 50 %. Nu incercati acest tutorial pe alt model de tableta sau telefon Android deoarece este posibil sa stricati dispozitivul respectiv. Folositi numai pentru Sony Xperia C C2305.

Foarte important este de stiut faptul ca problemele nu intervin atunci cand faci ROOT ci atunci cand intervii fara cunostinte asupra sistemului de operare. Se recomanda un backup!

Descarca fisierul cu care vei face root de [button color=”red” size=”small” link=”http://www.fileshare.ro/e30399559″ target=”blank” ]AICI[/button]

Intra in meniu -> setari -> securitate -> si bifeaza optiunea Unknown Sources (in acest mod poti instala si alte aplicatii cu terminatia .apk ce nu provin din Google Play)

Copiaza aplicatia descarcata anterior in memoria interna a telefonului si apoi cu ajutorul unui manager de fisiere instalati-o.

Porneste aplicatia pe telefon si alege sa instalezi aplicatia SuperSu atunci cand ti se va cere.

1711

Aplicatia iti va cere sa instalezi un exploit. Alege unul din lista si instaleaza-l.

 Daca primesti eroarea failed …try another exploit if available –selecteaza din lista alta optiune.

Vei primi un mesaj de genul Success superuser and su binary installed !

Telefonul este acum rootat ! Operatiunea dureaza cateva secunde, aparatul repornind automat.

Daca intampini probleme sau daca doresti, poti sa-i faci si UNROOT, aplicatia suportand acest lucru.

Porneste aplicatia si apasa pe Unroot.

Untitled-1

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!