Acasă Root Sony Cum Faci Root Pe Sony Xperia Z3

Cum Faci Root Pe Sony Xperia Z3

0
nofollow

Cum Faci Root Pe Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3, varful de gama al companiei Sony, telefon lansat in septembrie 2014 cu procesor Snapdragon 801, ecran de 5.2″, 3GB RAM si 16 sau 32GB stocare interna.

Telefonul se rooteaza destul de simplu in numai cativa pasi. Recomand prudenta atunci cand aveti acces root si daca nu va pricepeti ar trebui sa va limitati la stergerea aplicatiilor de sistem si instalarea celor din Google Play ce necesita acces root.

Daca interveniti asupra fisierelor de sistem in nestiinta de cauza, sistemul de operare poate deveni instabil. Urmati tutorialul pe propria raspundere. Procedura este valabila si pentru Sony Xperia Z3 Compact.

-Asigurati-va ca telefonul are bateria incarcata minim 50%

-Descarcati driverii (daca nu ii aveti deja) de AICI

-Intrati in meniu – setari – developer options si activati usb debugging

-Tot din acel meniu activati si “allow mock locations”

-Descarcati aplicatia cu care vei face root de AICI

-Pune telefonul in modul avion, seteaza intervalul pentru luminozitatea ecranului la maxim si conecteaza-l direct la computer (fara prelungitor sau HUB USB) Dupa ce termini de facut root, poti reveni la setarile initiale (mod normal si luminozitatea ecranului la interval mai mic)

-Dezarhiveaza fisierul descarcat pe desktop, alege din continut install.bat si lanseaza.

wtrg Cum Faci Root Pe Sony Xperia Z3

356t Cum Faci Root Pe Sony Xperia Z3

-Pe ecranul telefonului ti se va cere acceptul – acorda-l.

-Pe ecranul calculatorului daca totul decurge normal vei vedea mesajul Device found si Sending files, ceea ce inseamna ca procedura a inceput. Daca primesti erori, reincearca de la capat tutorialul.

via

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here