Acasă Stiri despre telefoane Cum faci root pe tableta Allview AX5 Nano Q

Cum faci root pe tableta Allview AX5 Nano Q

4

Cum faci root pe tableta Allview AX5 Nano Q – Allview AX5 Nano Q este o tableta de buget, cu performante medii dar un pret destul de mic. Din acest motiv, probabil ca tableta s-a vandut destul de bine mai ales ca vorbim despre un dispozitiv cu Android 4.4.2 KitKat, procesor quad core, 4GB stocare interna, 512 MB RAM si conectivitate multipla: 3G, WiFi, GPS si Bluetooth.

Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa faceti root tabletei Allview AX5 Nano ce ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat. Retineti ca urmati tutorialul pe propria raspundere:

Descarcati programul cu care veti face root de aici si instalati-l pe calculator.

Activati pe tableta USB Debugging (meniu-setari-optiuni dezvoltator) si cu tableta pornita, introduceti cablul USB conectat in prealabil la calculator.

Porniti aplicatia si va trebui sa vedeti imaginea de mai jos daca totul este ok:

tfgvbr

In coltul din stanga-jos va trebui sa scrie “connected”. Apasati apoi butonul root si asteptati ca tableta sa se rooteze. Pana atunci, veti vedea imaginile de mai jos:

dtyhfg

tzfd

Daca totul a decurs normal, veti vedea imaginea de mai jos si tableta va fi rootata!

yjh

4 COMENTARII

  1. Salut, acum m am uitat la clipul tau de pe YT dar la tine in dreapta apare fereastra cu tableta ce ” incaleca” putin din imagine dar tot timpul, la mine nu. Cum iti explici asta?:)

  2. Oricum, interesante clipurile cu versiunile de firmware pt telefonul Allview A5. Cred ca de acolo am sa ma inspir pt a avea expunere mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.