Din multimea de tablete oferite de Allview, City Life se remarca mai ales prin pretul de doar 329 lei dar si prin rezolutia destul de buna a ecranului, 1024×600 pixeli, o rezolutie ok daca ne gandim ca majoritatea tabletelor de 7 inci se opresc la 800×480.

Allview City Life este o tableta lansata destul de recent, in octombrie 2013 si ofera un procesor dual core Cortex A9 la 1,5GHz, 512 RAM, 8 GB memorie interna si GPU Mali 400. Tableta suporta si conexiune la internet 3G prin intermediul urmatoarelor modele compatibile de modem: ZTE MF110, Huawei E180, ZTE MF190, Huawei E173s-1, Huawei E261, Huawei E3131, Huawei E190, Huawei E169, Allview MA110, Huawei E352, Huawei E122, ZTE MF662, ZTE MF691.

Daca vrei sa o customizezi, sa stergi aplicatiile de sistem sau sa instalezi versiuni custom de firmware sau aplicatii suplimentare trebuie sa-i faci root. Daca ai acces root pe acesta tableta ii poti instala si o versiune custom CWM Recovery. Atentie : Este posibil ca prin aceasta operatiune sa pierdeti garantia telefonului sau sa o stricati daca stergeti fisiere necesare ca sistemul de operare sa functioneze corespunzator.

Cum Faci Root Pe Tableta Allview City Life

1-Bateria tabletei trebuie sa fie incarcata suficient (peste 50%)

2-Instalati driverii coraspunzatori conectand tableta la computer dupa ce in prealabil ati activat USB Debugging (meniu-setari-optiuni dezvoltator-bifat USB Debugging)

3-Descarcati de aici aplicatia cu care veti face root.

4-Dezarhivati arhiva descarcata la punctul anterior intr-un folder pe deskTOP-ul calculatorului.

5-Din interiorul acestui folder, lansati run, precum in imaginea de mai jos.

2

6-Apoi, vi se va deschide o fereastra identica cu cea de mai jos.

1

7-Conectati tableta la computer prin intermediul cablului USB.

8-Urmati instructiunile de pe calculator, incepand prin Press any key to continue.

9-Asteptati si urmati instructiunile ulterioare.

10-Tableta este rootata, insa pentru a va asigura de asta, urmariti acest tutorial.

*Aceastei tablete ii puteti face si un upgrade hardware, Allview oferind aceasta posibilitate. Mai multe detalii aici.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

6 COMENTARII

  1. Salut, pe Win 7 le instaleaza automat.Activeaza USB debugging, conectrazs tableta la usb si driverii se instaleaza automat.

  2. Buna ziua. Recomanzi o alta versiune de android pentru aceasta tableta?Ma refer daca ai reusit sa o schimbi pe cea cu care vine initial si ai testat ceva compatibil stabil. Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord