Acasă Stiri despre telefoane Cum Faci Root Pe Tableta E-boda Revo R85

Cum Faci Root Pe Tableta E-boda Revo R85

11

Tableta Android Revo R85 este varful de gama in materie de tablete al companiei E-Boda, avand un design ce aminteste de un iPad Mini mai ales prin marginile subtiri din jurul ecranului.Este dotata cu un procesor quad core Cortex A9 la 1.6 Ghz de tip Rockchip RK3188, 1GB memorie RAM, ecran de 8 inci de tip IPS LCD cu rezolutia 1024 x 768, 16 GB memorie RAM si un pret mediu de 749 lei.

Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.

Dezavantajele root-ului:Poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizări OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci.

Cum Faci Root Pe Tableta E-boda Revo R85

 1-Descarca aplicatia pe care o vei folosi de AICI

2-Dezarhiveaz-o intr-un folder pe desktopul calculatorului.

3-Pe tableta, intra in meniu->setari->optiuni dezvoltator si bifeaza USB Debugging.

4-Opreste si reporneste tableta.

5-Conectati tableta la calculator si instalati driverii USB daca nu sunt instalati (ii gasiti in arhiva descarcata) si asteptati pana cand tableta este recunoscuta si primiti pe calculator mesajul android composite adb interface.

Untitled

6-Din fisierul dezarhivat la punctul 2 lansati si executati TPSparkyRoot.bat

7-Urmariti instructiunile de pe ecranul calculatorului si asteptati ca tableta sa fie rootata.

11 COMENTARII

  1. Nu functioneaza,

    Jmecherii de la E-boda au blocat Androidul sa nu poata fi rootat direct , decat cu Recovey mod si root pecard SD. Din pacate nu cunosc exact modelul chinezesc ptr. a face mai multe sapaturi, am gasit ceva de genul N101 II , dar aia are 10 inch ecran .

  2. Salut am un R95 și nu găsesc un card SD TF memory compatibil. Știe cineva de unde pot achiziționa un card de memorie compatibil cu modelul R95 ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.