Acasă ROOT Evolio Cum Faci Root Pe Tableta Evolio Mondo HD

Cum Faci Root Pe Tableta Evolio Mondo HD

3
nofollow

Cum Faci Root Pe Tableta Evolio Mondo HD

Tableta Evolio Mondo HD este dotata cu un procesor de tip Rockchip RK 3026 Cortex A9 la 1 GHz, 8 GB memorie interna si 1 GB memorie RAM.

Daca esti in posesia acestei tablete si vrei sa-i faci root pentru a putea dezinstala aplicatii de sistem, pentru a instala un cwm personalizat, alt firmware sau pentru alt motiv, urmareste turorialul de mai jos.

Trebuie sa stii ca este posibil sa pierzi garantia tabletei. Nu incerca sa faci root altui produs urmarind acest tutorial deoarece procedurile difera de la caz la caz.

1 – Asigura-te ca detii o tableta Evolio Mondo HD cu bateria incarcata si optiunea USB Debugging activata. (setari, optiuni dezvoltator) Daca nu gasesti “optiuni dezvoltator” intreaba-ma in zona comentariilor cum poti activa aceasta optiune.

2 – Driverii pentru tableta trebuie sa fie instalti.

3 – Descarca de AICI aplicatia cu care vei face root.

4 – Porneste tableta si conecteaz-o la calculator.

5 – Dezarhiveaza si porneste SuperOneClick.exe.

Untitled Cum Faci Root Pe Tableta Evolio Mondo HD

 

6 – Apasa ROOT apoi urmareste eventualii pasi ce iti vor aparea.

Untitled Cum Faci Root Pe Tableta Evolio Mondo HD

Tableta sa va roota automat in cateva secunde ! Programul iti da dreptul daca doresti sa renunti la ROOT. O poti face apasand butonul UNROOT.

 WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here