UTOK 700Q Lite este o tableta recent lansata de catre compania romaneasca UTOK, tableta dotata cu un procesor quad core Allwinner, 1 Gb memorie RAM, 4 GB memorie de stocare interana si ecran TFT de 7 inci.

Tableta costa pe site-ul oficial UTOK 299 lei.

Daca vrei sa obtii drepturi de administrator asupra sistemului de operare, este necesar sa faceti ROOT operatiune ce nu trebuie incercata pe niciun alt produs UTOK sau alta firma, deoarece procedura de rootare difera de la un produs la altul. Este posibil sa pierdeti garantia tabletei !

– Foarte important este de stiut faptul ca problemele nu intervin atunci cand faci ROOT ci atunci cand intervii fara cunostinte asupra sistemului de operare. Se recomanda un backup!

– Acumulatorul tabletei trebuie sa fie incarcat minim 50 %

Cum Faci Root Pe Tableta UTOK 700Q Lite

Pentru tableta UTOK 700Q Lite putem folosiVroot, un program ce vine cu o interfata simpla si prietenoasa ce reduce riscurile si simplifica mult procedura.

Descarcati programul de AICI

Activeaza pe tableta optiunea USB Debugging navigand in meniu-setari-optiuni desvoltator si bifand optiunea respectiva.

Conecteaza tableta la computer fara sa activezi stocarea USB si asteptand ca eventual driverii sa se instaleze (in caz ca nu sunt deja)

Porneste pe computer programul pe care tocmai l-ai instalat si descarcat. Asteapta sa fie detectat de catre program.

Apasa acum butonul verde ROOT. Operatiunea porneste automat si dureaza cateva secunde.

un16 Cum Faci Root Pe Tableta UTOK 700Q Lite

Tableta va reporni automat si va fi rootata. Daca doresti, poti face si unroot prin intermediul acestui program.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII tutorialELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

sursa foto

25 COMENTARII

  1. Aceasta procedura este valabila si pentru tableta 700q ? (cea cu procesor quad core si 1gb ram)

  2. Am făcut root dar îmi apare su în chineză. Habar nu am care e accept sau respingere atunci când deschid o aplicație nouă. Cum pot să îl schimb cu supersu din google play care e în engleză? Unde intru în root explorer pentru a schimba cele 2 supersu? Cwm recovery pot instala pe tableta asta? Mulțumesc.

  3. la mine utok 700 d lite nu mai porneste imi apare doar sigla utok in fereastra si se invart liniutele la nesfarsit dar nu mai porneste ce pot sa i fac

  4. tableta mea uoh 700q nu se mai deschide,nici macar nu se mai incarca.ma puteti sfatui sa ii fac ceva

  5. Pentu cei interesati, am reusit sa fac root la o tableta Utok Hello 8Q HD folosind kingo root si un tutorial gasit pe youtube

  6. Toti faceti root la tableta, si apoi ce ? Aveti vre unul soft mai nou pentru ea sau rootati doar de dragul de a va risca putin ? 🙂

  7. Pai daca is insalate tot felul de mizerii care nu le poti scoate plus adware agresiv la greu ai tot felul de setari care nu le poti schimba, evident.
    Mai mult, BitDefender antivirus detecteaza aplicatii instalate peste cele default de setari, ca fiind adware. Si mai apar tot felul de ciudatenii de notificari de care nu poti scapa, nici macar pagnileweb de start in browsere nu le poti acimba, chiar daca ii zici blank.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord