Tableta Evolio Evotab HD este o tableta recent introdusa in oferta de cei de la Evolio.Ea are un procesor AML8726MX produs de firma  Amlogic dual-core la 1.5 GHz, iar procedura de rootare este valabila pentru tabletele ce sunt dotate cu un astfel de procesor,insa termenul este generic iar procedura urmatoare nefiind testata si pe acest model de tableta.

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

Avantaje root : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.

Dezavantajel root:Poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizări OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci.

1-Descarcati de AICIprogramul cu care vom face root.Asigurati-va ca tableta are suficienta baterie.

2-Nu dezarhivati fiserul descarcat ci copiati-l direct pe cardul SD.

3-Opriti tableta si apoi reporniti-o in modul recovery apasand tastele VOL- si POWER pana aceasta intra in meniul recovery

4-Folosind tastele de volum navigati pana ajungelti la Apply Update From EXT

5-Selectati optiunea si lansati cu ajutorul tastei Power.

6-Asteptati ca procedura sa se finalizeze si apoi reporniti tableta.

Dupa ce  aceasta reporneste, navigati in Meniu si urmariti daca tableta are instalata aplicatia SuperSU.Daca aplicatia este instalata, tableta este rootata.

[box type=”error” align=”aligncenter” ]WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII tutorialELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE! Deasemenea, administratorul nu este responsabil pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi! Prin utilizarea acestui website sunteti deacord si ati luat la cunostinta termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina. Materialele prezentate pe acest website sunt pur informative![/box]

 

15 COMENTARII

 1. NU INCERCATI !! Am testat-o eu si nu merge…dupa intru in recovery mode…si ii dau update from ext..si selectez arhiva..imi apare instalation aborted..si dupa ce pornesc tableta am ceva crash-uri..a trebuit sa ii dau reset..ca sa isi revina ..

 2. Salut,dupa multe cautari pe internet, astazi am reusit sa obtin root acces la tableta Evolio EvotabHD,iata si un mic tutorial si ce programe am folosit:
  1.instalati driverele pentru tableta(probabil sunt deja instalate)
  2.descarcati programul (Impactor_0.9.12.zip)https://cydia.saurik.com/api/latest/2
  3.conectati tableta la cablul USB(activati USB Debugging)
  4.porniti programul descarcat(Cydia Impactor) si apasati Start daca comanda din lista este “# drop SuperSU su to /system/xbin/su”
  5.instalati din Google Play SuperSu si verificati cu Root Checker daca aveti root.
  6.spune Multumesc.

  autor:atemi

 3. Salutare, tableta evotab hd are un echivalent in produsele chinezesti = Nextbook Trendy 7

  Evotab Duo Hd, stie cineva , daca are vreo echivalenta in produsele din China ?

  multumiri anticipate !

 4. instalezi kingo root android pe pc , activezi depanare usb , conectezi la pc , pornesti program kingo root android , apesi root , si pac … ai root

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord