Acasă ROOT Allview Cum Faci Root Pe Telefonul Allview P4

Cum Faci Root Pe Telefonul Allview P4

25

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme, imagini de boot) marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei sau poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii, etc.

Dezavantajele root-ului:Poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizări OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci.Este recomandat sa faceti un backup inainte!

Pentru a roota cu succes telefonul Android Allview P4 cu sistem de operare Android Ice Cream Sandwich / Jelly Bean trebuie respectati urmatorii pasi:

Descarcati aplicatia Root_with_Restore_by_Bin4ry si dezarhivati-o intr-un folder de pe desktop-ul calculatorului.

Conectati telefonul Android Allview P4 la calculator prin intermediul cablului USB (direct,nu prin hub)

Apoi navigati in folderul unde ati dezarhivat aplicatia descarcata si accesati RoonMe.bat

root allview p4
root allview p4

Aplicatia deschisa ar trebui sa arate asa:

allview root p4
allview root p4

Apoi selectati optiunea NORMAL apasand tasta 1 si enter pe calculator.

root p4 allview
root p4 allview

 

 *Apoi urmati instructiunile care va apar pe ecranul telefonului!

*Daca ati procedat conform tutorialului atunci telefonul este rootat!

*Pentru a fi sigur de acest lucru cautati in meniul telefonului aplicatia SuperSU

*Pentru a putea detine controlul aplicatiilor de sistem odata rootat telefonul puteti urmari ACEST tutorial unde veti gasi gratuit si aplicatia ROOT EXPLORER

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

25 COMENTARII

  1. Acesta este pentru P4 Alldro sau P4 DUO( cu procesor dual core)? si merge, l-ati testat?, pentru ca este un dual sim si este mai greu din cate stiu.

  2. Buna, am un allview p4i (pe telefon si baterie scrie p4 duo) si din acest considerent am descarcat update pentru soft de aici http://allview.ro/p4-duo.html si dupa ce am instalat am ramas cu logo Allview. Cred ca asta se numeste caramida… in fine, in recovery pot intra dar este stock recovery. Mentionez ca am facut un root inainte si s-a instalat cu succes SU. Dupa ce am facut update din recovery (install update) s-a mai instalat update-ul dar dupa restart am ramas cu logo. Acum eu am lasat cam 15-20 minute sa instaleze dupa restart, dar nu a pornit. Sa las mai mult sau ar trebui sa instalez un soft nou?
    Acum asta ar fi cel mai bine, sa sterg tot ce are pe el si cu SP Flash Tools sa instalez un soft nou. Mi-ar prinde bine o mana de ajutor pas cu pas sa imi explice cum sa instalez pe acest telefon si daca se poate acest soft de pe site. Mentionez ca in SP Flash Tools nu recunoaste fisierul Scatter.
    Multumesc oricum de timpul acordat!

  3. Buna ziua, am un Allview P4 pro, il foloseste copilul doar pe youtube. Il am de 2 luni si deja e a 3-a oara cand se duce softul, nu mai porneste, doar vibreaza. Meniul de recovery se deschide cu power+volume-up dar orice as selecta de acolo, nu se intampla nimic, se stinge. La garantie mi-l tine 15 zile pentru resoftare, de aceea vreau sa va intreb daca aveti ROM-ul pentru acest model, eventual o versiune mai veche. Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here