Acasă ROOT Evolio Cum Faci Root Pe Telefonul Evolio Neos

Cum Faci Root Pe Telefonul Evolio Neos

6

Cum Faci Root Pe Telefonul Evolio Neos

Evolio Neos este o copie a telefonului Xolo Q600s, mai exact este fix Xolo Q600s. Cei de la Evolio nu au facut decat sa aplice sigla Neos pe el, sa importe cateva baxuri de telefoane si sa le comercializeze la supra pret in Romania.

Despre dezastrul numit Evolio Neos puteti citi si pe realitatea.net “Telefonul acesta putea fi o REVELAȚIE, dar s-a dovedit o DEZAMĂGIRE”
Daca ai cumparat acest telefon si vrei sa-i faci root, urmareste tutorialul de mai jos. Atentie insa deoarece este posibila pierderea garantiei aparatului. Tutorialul a fost testat pe Xolo Q600s si o faceti pe propria raspundere pe modelul Evolio Neos.

1 – Telefonul trebuie sa aiba baterie minim 50%

2 – Este recomandat sa aveti un backup facut.

3 – Driverii sa fie instalati pe computer.

4 – Optiunea USB Debugging trebuie sa fie activata pe telefon.

5 – Descarca de AICI programul cu care vei face root si instaleaza-l pe computer.

6 – Porneste programul (VRoot) pe computer si conecteaza telefonul la calculator.

neosevoroot1 Cum Faci Root Pe Telefonul Evolio Neos

7 – Asteapta ca programul sa detecteze telefonul apoi apasa pe butonul “ROOT”

8 – Cand procedura a luat sfarsit, deconecteaza telefonul de la PC si reporneste-l.

9 – Telefonul are acum acces root!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

6 COMENTARII

  1. Va salut pe toți! prietenii o dsbirituție este ușor de instalat pe computer, chiar dacă computerul este mai vechi veți vedea diferența intre și Linux din primele secunde; Linux rulează rapid și sigur ; Windows se eencarcă greu ,protocoale, controale X, update;pe scurt nu se compara – eencercați Ubuntu 10.10 maverik -puteți s-al personalizați cum vreți voi cu [ Ubuntu Tweak] o aplicație superba -puteți stabili ordinea de boot dacă va deranjează faptul ca Ubuntu pornește primul cu o alta aplicație [ Startup manager]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here