Acasă Stiri despre telefoane Cum Faci Root Pe Telefonul Orange Hiro

Cum Faci Root Pe Telefonul Orange Hiro

1

Cum Faci Root Pe Telefonul Orange Hiro

Orange Hiro este un telefon lansat recent, in ultima parte a anului 2013 si a facut parte din oferta online a operatorului Orange Romania. Acest telefon este practic un Alcatel Idol Mini adaptat si personalizat special pentru operatorul Orange.

Specificatiile sale includ un procesor Dual-core 1.3 GHz tip Cortex-A7 fabricat de catre MediaTek, un ecran de 4.3 inci IPS LCD cu rezolutia 480 x 854 si o camera foto de 5 MP.

Cum Faci Root Pe Telefonul Orange Hiro

– Pentru inceput trebuie sa te asiguri ca detii modelul Orange Hiro si nu alt model, deoarece procedura de rootare poate diferi in functie de modelul telefonului sau a tabletei.

– Trebuie sa stiti  ca de cele mai multe ori problemele nu apar atunci cand rootezi telefonul ci atunci cand intervii fara sa stii asupra sistemului de operare si stergi fisiere sau aplicatii necesare functionarii sistemului de operare. Atentie deci la ce fisiere si aplicatii stergeti in caz ca doriti sa faceti acest lucru. De asemenea daca se doreste modificarea fisierului build.prop, este indicat sa faceti inainte o copie de rezerva originala a acestui fisier.

– Bateria telefonului  Orange Hiro trebuie sa fie incarcata minim 50 % pentru a va scuti de orice problema ce poate aparea in caz ca energia furnizata de acumulator nu este suficienta.

– Pentru acest model vom folosi programul Motochopper pe care il puteti descarca de AICI

– Dezarhivati arhiva descarcata la pasul anterior intr-un folder pe desktopul calculatorului.

– Activati pe telefon optiunea USB Debugging navigand in meniu->setari->optiuni dezvoltator.

– Conectati telefonul la computer si asteptati eventual ca driverii sa se instaleze.

– Intrati in fisierul rezultat in urma dezarhivarii, cautati si selectati comanda run.bat.

Untitled

-Apasati tasta enter (pe computer) si asteptati ca telefonul sa se rooteze, respectand eventualele indicatii ce pot aparea pe ecran.

-Telefonul va reporni automat si va fi rootat.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.