Cum faci root pe telefonul Philips i928 – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa obtineti acces root pe telefonul Philips i9289, un phablet de 6″ cu rezolutie FHD, 2GB RAM si camera foto de 13 MP. Retineti ca este posibila pierderea garantiei telefonului si ca urmati tutorialul pe propria raspundere!

qaewdf Cum faci root pe telefonul Philips i928

-Telefonul trebuie sa aiba bateria incarcata, driverii instalati si optiunea USB Debugging activata.

-Descarcati si instalati pe computer driverii (arhiva PDANET_4170.zip0 de AICI

-Urmati instructiunille de pe ecran si conectati direct telefonul la PC cand vi se va solicita. Nu-l conectati printr-un prelungitor sau prin HUB! Cand driverii sunt instalati, deconectati telefonul.

-Descarcati si instalati pe PC programul (Root_GeniusShuame) cu care veti face root de AICI

-Conectati din nou telefonul la calculator si asteptati pana cand va va aparea butonul de root ca in imaginea de mai jos:

rf Cum faci root pe telefonul Philips i928

-Procesul de root va incepe automat. Mentineti telefonul cu ecranul aprins in acest interval, fara sa porniti alta aplicatie! Pe ecranul telefonului va va aparea o fereastra si va trebui sa acceptati termenii de acolo (update):

fae Cum faci root pe telefonul Philips i928

-Asteptati acum ca telefonul sa se rooteze. La final, puteti verifica daca aveti acces root instaland din Google Play aplicatie Root Checker.

1 COMENTARIU

  1. Multam fain de ajutor, f. util. Dar, am o rugaminte, daca e posibil invata-ne sa facem unroot pt. necesitatea pastrarii garantiei in caz de probleme hardware ale telefonului. Cu respect !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord