Acasă ROOT Prestigio Cum Faci Root Pe Telefonul Prestigio 4300 Duo

Cum Faci Root Pe Telefonul Prestigio 4300 Duo

0

 Acum mai putin un an firma Prestigio a intrat si pe piata din Romania cu o oferta destul de bogata de tablete si telefoane ce ruleaza sistemul de operare Android, majoritatea fiind dotate cu procesoare MediaTek.

 Un astfel procesor gasim si pe telefonul Prestigio 4300 Duo, un telefon cu un procesor dualcore ce poate fi gasit in magazinele de la noi la un pret mediu de cca. 700 lei. 4300 Duo este un smartphone de buget cu dotari destul de bune printre care amintim: ecran IPS capacitiv de 4.3″, procesor Cortex A9 de 1 GHz, camera foto de 5 MP, sistem de operare Android 4.0.

 Daca detii un astfel de terminal si vrei sa-i faci root pentru a-i mari putin performantele sau a dezinstala anumite aplicatii de sistem ori sa-i instalezi o alta versiune firmware, urmareste tutorialul de mai jos.

Cum Faci Root Pe Telefonul Prestigio 4300 Duo

p

Este bine de stiut inca de la inceput ca este posibil sa pierdeti garantia aparatului daca-l rootati.

-Asigurati-va ca aveti instalati driverii ADB pe Windows corect (in general, Windows 7 recunoaste si instaleaza automat driverii necesari)

-Bateria talefonului trebuie sa fie incarcata cel putin 50%

-Descarcati de aici arhiva necesara pentru a incepe procedura de rootare.

-Dezarhivati continutul arhivei intr-un folder pe desktop-ul computerului.

-In meniul telefonului pentru a activa optiunea USB debugging navigati in Menu>Settings>Developer options>USB debugging (bifati).

-Conectati telefonul la P.C prin intermediul unui cablu USB.

-Din folderul rezultat in urma dezarhivarii fisierului descarcat mai devreme alegeti si lansati fisierul RunMe.bat.

-Selectati optiunea 1.

-Procedura de rootare va incepe si respectati indicatiile ce va vor aparea pe ecranul telefonului si al calculatorului.

-Dupa ce telefonul se va restarta, acesta va fi rootat!

Important, daca vreti sa faceti unroot, aveti aceasta optiune!

Daca doriti sa instalati ClockworkMod Recovery pentru acest model de telefon pentru a instala alta varianta firmware decat cea originala aveti un tutorial aici.

 

 

 

 

 

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here