Acasă Tutoriale root telefon Android Cum Faci Root Pe Telefonul Sony Xperia E

Cum Faci Root Pe Telefonul Sony Xperia E

5

Cine vrea un telefon de “firma” ieftin si dual sim probabil se opreste la Sony Xperia E, un smartphone Android dotat cu un procesor single core la 1 Ghz, 512 MB RAM, 4 GB memorie de stocare interna si camera foto de 3.2 MP. Acestea ar fi in mare parte specificatiile tehnice ale acestui model, specificatii nu prea stralucite dar daca ne uitam la pret suntem multumiti.

Daca vrei sa-l rootezi pentru a sterge aplicatii de sistem sau pentru a instala unele ce necesita root urmareste tutorialul de mai jos. De asemenea, poti sa-i faci overclock de indata ce-l rootezi sau poti sa-i instalezi un CWM custom sau un sistem de operare customizat.

Cum Faci Root Pe Telefonul Sony Xperia E

Atentie, procedura de ROOT este una destul de periculoasa. Nu stergeti fisiere de sistem sau alte fisiere sau aplicatii de care nu sunteti siguri. Puteti strica telefonul sau puteti fi nevoiti sa reinstalati un custom CWM ! Rootarea este folositoare pentru a sterge aplicatii instalate de catre operatorul de telefonie sau de catre producatorul aparatului, aplicatii ce nu va sunt utile dar ocupa memoria interna a telefonului si ingreuneaza sistemul de operare. Pe un telefon rootat, puteti instala aplicatii ce functioneaza doar daca detii drepturi de administrare sau puteti scrie un custom firmware sau CWM. Posibil sa pierdeti dreptul de a mai primi actualizari OTA. De cele mai multe ori problemele apar nu cand rootezi telefonul ci atunci cand intervii asupra sistemului de operare.Pentru un control total si sigur faceti un full backup.

1-Asigura-te ca ai in fata modelul Sony Xperia E  nu alt model de telefon.

2-Bateria acestuia trebuie sa fie incarcata suficient si driverii instalati pe calculator.

3-Navigheaza pe site-ul SRS Root de unde vei descarca aplicatia cu acelasi nume.

4-Instaleaza si porneste aplicatia (pe calculator)

5-Activeaza optiunea USB debugging navigand in meniu – setari – optiuni dezvoltator.

6-Conecteaza telefonul la calculator si eventual asteapta instalarea driverilor.

7-Din interiorul programului descarcat la punctul 3 apasa pe optiunea ROOT.

Untitled

8-Daca nu reusesti cu prima optiune o poti incerca pe urmatoarea (SmartRoot)

9-Urmeaza instructiunile si asteapta finalizarea procedurii. Programul este gratuit si are o interfata simpla si intuitiva drept pentru care iti va fi destul de simplu.

10-In caz ca vrei sa renunti la ROOT poti face tot cu acest program si UNROOT printr-o simpla apasare de buton.

Untitled

Atentie, WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE !

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

5 COMENTARII

    • nu reusesc sa rootez telefonul xperia e prin metoda de mai sus(imi da o eroare la un moment dat) asta poate pentru faptul ca am facut un upgrade numar compilare de la 11.3.A.2.23 la 11.3.A.2.33? si daca asta e problema ce pot face?

  1. Salut, spune-mi te rog ce am omis, căci nu se deschide aplicația SRSRoot, îmi spune „failed to get data from server, check your internet connection and try again”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here