Cum faci root pe telefonul UTOK D40 XS – UTOK D40 XS este unul dintre cele mai vandute telefoane de pe eMag, un smartphone accesibil, dotat cu un procesor MediaTEK 6572 Dual-Core, ecran de 4″ si 512 MB RAM. Daca vrei sa faci root acestui model, urmeaza tutorialul de mai jos. Atentie, este posibila pierderea garantiei aparatului, urmati tutorialul pe propria raspundere!

Din moment ce aveti drepturi de administrator obtinute (root) va sfatuiesc sa va limitati la a sterge aplicatii inutile sau a instala unele ce necesita root, asta in caz ca nu aveti cunostinte suficiente in domeniu. Modificarea fisierelor de sistem (gen build.prop) pot duce la instabilitati ale sistemului de operare sau chiar la nefunctionarea telefonului!

Aveti nevoie de telefonul cu bateria incarcata minim 50% si optiunea “surse necunoscute”activata din meniul telefonului.

Descarcati de AICI aplicatia cu care veti face root si instalati-o direct pe telefon. Porniti aplicatia – va trebui sa vedeti o fereastra ca cea de mai jos:

tert Cum faci root pe telefonul UTOK D40 XS

Apasati butonul Root sau Start root si asteptati ca telefonul sa se rooteze. Urmati instructiunile ce apar pe ecranul telefonului si nu-l opriti pana cand procedura nu s-a terminat. La final, veti fi instiintati ca procedura de root a luat sfarsit. Puteti verifica daca telefonul UTOK D40 XS este rootat instaland din Google Play aplicatia gratuita Root Checker sau cautand in meniul telefonului Aplicatia Super SU sau Super User.

 

3 COMENTARII

  1. Când intru în aplicație îmi arata totul în chineza…si dacă dau root nu merge…ce fac?
    Am utok D40 XS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord