Cum Faci Root Pe UTOK 401D

Cum Faci Root Pe UTOK 401D

UTOK 401D este unul dntre cele mai ieftine telefoane cu Android disponibile la noi in tara, telefon cu ecran de 4″, camera foto de 5MP, 512 MB RAM si 4 GB stocare interna. 

Avand in vedere ca ruleaza Android 4.2 Jelly Bean, telefonul UTOK 401D se poate roota destul de simplu si rapid fara a fi nevoie de computer.

Este necesar totusi sa descarcati direct pe telefon aplicatia cu care vei face root de AICI si sa o instalezi. Inainte de asta trebuie sa te asiguri ca bateria este incarcata si ca optiunea “surse necunoscute” din meniu-setari-securitate este activata.

Articolul continua dupa reclama:

Retine ca urmezi tutorialul pe propria raspundere si ca exista posibilitatea de a pierde garantia telefonului. Din feicire, aplicatia cu care vei face root are si optiune de unroot.

2222222223tytg

Dupa ce ai instalat aplicatia pe telefon, o pornesti si ar trebui sa vezi un meniu de genul:

17111

Selectezi din aplicatie “Install SuperSU” si procedura va porni automat. Telefonul ar trebui sa se rooteze in cateva secunde si pe ecran sa vezi mesajul:

rtv

Acum va trebui sa repornesti manual telefonul. Cand va porni va fi rootat. Poti verifica acest lucru cautand in meniul telefonului aplicatia Superuser ce ar trebui sa se instaleze automat sau instalad din Google Play aplicatia gratuita Root Checker.

Daca vrei sa renunti la root, procedezi identic doar ca alegi din meniul principal “unroot”

566666

More from Cosmin

Samsung Galaxy S6 Pret Si Specificatii

Samsung Galaxy S6 Pret Si Specificatii Au mai ramas cateva zile pana...
Citeste tot

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *