Acasă ROOT UTOK Cum Faci Root Pe UTOK 5008

Cum Faci Root Pe UTOK 5008

0

Cum Faci Root Pe UTOK 5008

UTOK 5008 am impresia ca este cel mai ieftin telefon octa core pe care-l puteti cumpara din romania. Pe langa proceorul puternic cu 8 nuclee tactat la 1.7 ghz, UTOK 5008 dispune si de 2 GB RAM, camera de 13 MP si 8 Gb memorie interna.

Daca esti deja in posesia lui si vrei sa-i faci root pentru a avea control total asupra sistemului de operare, urmareste tutorialul de mai jos. Atentie, este posibila pierderea garantiei. Aveti grija ce modificari faceti si ce fisiere stergeti 1 Este posibil sa dati peste cap sistemul de operare sau telefonul sa necesite rescriere de soft.

TUTORIAL

Asigura-te ca detii telefonul UTOK 5008, nu alt model deoarece procedura de root difera in functie de tipul procesorului si a versiunii sistemului de operare Android.

Telefonul trebuie sa aiba bateria incarcata peste 50 %.

Intra in meniu-sistem -optiuni dezvoltator si bifeaza USB Debugging. Daca nu gasesti in setari optiunea “optiuni dezvoltator” navigheaza in setari-despre telefon si apasa consecutiv de 8 ori pe “build number” Respectand acesti pasi vei putea activa USB Debugging.

Driverii telefonului trebuiesc instalati corect pe Windows.

Descarca aplicatia (pe computer) cu care vei face ROOT de AICI.

Pentru acest model de telefon vom folosi VROOT, o aplicatie ce te scuteste de problemele ce pot aparea in timpul operatiunii de rootare.

Instaleaza aplicatia, deschide-o si conecteaza telefonul la calculator cu ajutorul unui cablu USB.

Asteapta acum ca telefonul sa fie recunoscut, apoi apasa butonul verde ROOT.

un16

Procedura va porni automat si va dura cateva secunde. apoi, telefonul va reporni automat si va fi rootat. Atentie, este necesar sa urmariti si ecranul telefonului !

un17

un18

Pentru a face UNROOT, procedeaza identic doar ca trebuie sa apesi butonul UNROOT.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here