Acasă Stiri Android Si Noutati

Cum Faci Root Pe Xiaomi Mi3 Si Instalezi CWM

0
nofollow

Cum Faci Root Pe Xiaomi Mi3 Si Instalezi CWM

Xiaomi Mi3 este un telefon popular in intreaga lume dar si in Romania gratie eMag. Aparatul este dotat cu un procesor de calitate de tip Qualcomm Snapdragon 800 Quad Core tactat la 2.3 Ghz, 2 GB memorie RAM , 16 GB memorie interna si camera foto de 13 MP cu Dual LED.

Pentru a beneficia de toate avantajele sistemului de operare, pentru a instala aplicatii ce necesita drept de administrator, pentru a instala alta versiune a sistemului de operare, etc. trebuie sa-i faci root.

Tutorial ROOT Xiaomi Mi3 SI CWM

-Nu incerca acest tutorial pe alt model de tableta sau telefon Android.

-Este posibila pierderea garantiei telefonului.

-Bateria trebuie sa fie incarcata minim 50% si driverii instalati pe calculator.

-Cu toate ca telefonul vine deja rootat, unele persoane se plang de faptul ca nu ar fi asa. Pentru asta, exista rezolvarea de mai jos.

1. DOWNLOAD CWM

3w

Pentru a-l instala, copiaza fisierul descarcat mai sus im memoria interna si foloseste aplicatia pe care o gasesti in settings/info. Pentru a intra in CWM, opreste telefonul si reporneste-l apasand tastele volum sus si power.

2. DOWNLOAD Super SU

Pentru a instala SuperSU, copiaza fisierul descarcat la pasul, copiaza-l pe cardul de memorie si instaleaza-l din CWM.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE! Tutorialul nu garanteaza 100% reusita.

CITESTE SI:  Noul Sony Xperia XZ4 in primele imagini reale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here