Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum faci root si instalezi TWRP recovery pe UMi ROME si UMi ROME X

Published

on

UMi ROME si UMi ROME X sunt telefoane ce se vand si la noi in Romania, probabil ca sunt si destul de populare avand in vedere ca au preturi accesibile. Pentru cei ce au aceste modele de telefoane, am sa le pun la dispozitie fisierele cu care pot instala TWRP recovery si apoi pot face root.

Este important de stiut ca nu trebuiue sa “amestecati” fisierele, adica nu folositi un anumit fisier de la UMi ROME pe UMi ROME X si nici invers.

 

Advertisement

Mai intai se instaleaza TWRP si apoi se face root ! Pentru a intra in recovery TWRP dupa instalare, se opereste complet telefonul, se apasa consecutiv tastele volum sus si power cateva secunde. Pe display vor aparea:

  • RECOVERY
  • FASTBOOT 
  • NORMAL

Cu tasta de volum sus ne deplasam si cu tasta de volum jos selectam (enter) Astfel, selectam “recovery” cu volum sus si pentru a intra in acest mod, apasam volum jos si apoi asteptam cateva secunde fara sa intervenim.

Daca telefonul vostru UMi Rome nu are TWRP instalat, pe display va aparea No Command si va trebui sa scoateti bateria si sa reporniti telefonul normal, asta inseamna ca nu are un recovery customizat.

Fisierele le descarcati de AICI:

Advertisement

UMi ROME:

Recovery TWRP

Root Super SU

Advertisement

UMi ROME X:

Recovery TWRP

Root Super SU

Advertisement

PASUL 1:

Instalati TWRP Recovery pe telefoane folosind fisierul recovery descarcat anterior si SpFlashTools. Pentru asta, va trebui sa aveti tot sistemul de operare descarcat deoarece il veti folosi pentru a scrie modul recovery, aveti nevoie de fisierul scatter!

ROM ORIGINAL UMI ROME

Advertisement

ROM ORIGINAL UMI ROME X

SP FLASH TOOLS (daca primiti erori, incercati alta varianta)

Am facut si un tutorial video prin care va arat cum sa instalati un TWRP recovery via FlashTools, un tutorial video este mai simplu de urmarit si de inteles;

Advertisement

Asta a fost tot, acum aveti si root si TWRP pe telefoanele UMI ROME si UMI ROME X

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171