Cum faci root si instalezi TWRP recovery pe UMi ROME si UMi ROME X

UMi ROME si UMi ROME X sunt telefoane ce se vand si la noi in Romania, probabil ca sunt si destul de populare avand in vedere ca au preturi accesibile. Pentru cei ce au aceste modele de telefoane, am sa le pun la dispozitie fisierele cu care pot instala TWRP recovery si apoi pot face root. Este important de stiut ca nu trebuiue sa “amestecati” fisierele, adica nu folositi un anumit fisier de la UMi ROME pe UMi ROME X si nici invers.

umi-rome-x-twrp

Mai intai se instaleaza TWRP si apoi se face root ! Pentru a intra in recovery TWRP dupa instalare, se opereste complet telefonul, se apasa consecutiv tastele volum sus si power cateva secunde. Pe display vor aparea:

  • RECOVERY
  • FASTBOOT 
  • NORMAL

Cu tasta de volum sus ne deplasam si cu tasta de volum jos selectam (enter) Astfel, selectam “recovery” cu volum sus si pentru a intra in acest mod, apasam volum jos si apoi asteptam cateva secunde fara sa intervenim.

Articolul continua dupa reclama:

Daca telefonul vostru UMi Rome nu are TWRP instalat, pe display va aparea No Command si va trebui sa scoateti bateria si sa reporniti telefonul normal, asta inseamna ca nu are un recovery customizat.

CITESTE SI:  Gearbest are un concurs nou cu ocazia Anului Nou Chinezesc

Fisierele le descarcati de AICI:

UMi ROME:

Recovery TWRP

Root Super SU

UMi ROME X:

Recovery TWRP

Root Super SU

PASUL 1:

Instalati TWRP Recovery pe telefoane folosind fisierul recovery descarcat anterior si SpFlashTools. Pentru asta, va trebui sa aveti tot sistemul de operare descarcat deoarece il veti folosi pentru a scrie modul recovery, aveti nevoie de fisierul scatter!

ROM ORIGINAL UMI ROME

ROM ORIGINAL UMI ROME X

SP FLASH TOOLS (daca primiti erori, incercati alta varianta)

Am facut si un tutorial video prin care va arat cum sa instalati un TWRP recovery via FlashTools, un tutorial video este mai simplu de urmarit si de inteles;

Asta a fost tot, acum aveti si root si TWRP pe telefoanele UMI ROME si UMI ROME X

 

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Update Firmware Android Pentru Allview X2 Soul

Update Firmware Android Pentru Allview X2 Soul Asa cum a anuntat acum...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *