baterie

Cum instalez “feţe” noi si aplicatii pe ceasurile smart cu Mediatek?

Cum instalez "feţe" noi si aplicatii pe ceasurile smart cu Mediatek?

Cum instalez “feţe” noi si aplicatii pe ceasurile smart cu Mediatek? – Exista pe piata o gama larga de ceasuri mai mult sau mai putin inteligente, ceasuri care vin cu cateva functii dar si mai dezamagitor, doua-trei cadrane fie ele analogice si digitale, dar daca ai un ceas cu chipset MediaTEK, exista o solutie sa instalezi noi aplicatii si skinuri pentru cadran.

Eu am reusit sa intalez aplicatii si skinuri cu ajutorul XDA, dar am sa fac un tutorial mai exemplificativ, in limba romana. Ceasul pe care au functionat aplicatiile este modelul N0.1 G5 cu chipset MediaTEK MTK2502, despre care puteti citi un articol in limba romana aici. Teoretic, aceast tutorial ar trebui sa functioneze  aproximativ pe 90% din ceasurile cu Mediatek dar exista sute de modele de la nenumarati producatori pentru care compatibilitatea nu este verificata.

Cum instalez “feţe” noi si aplicatii pe ceasurile smart cu Mediatek?

1. Descarcare resurse.

a.Pentru inceput, aveti nevoie de aplicatia MediaTek Smart Device, pe care o puteti descarca direct de pe Google Play, facand click aici.
Dupa ce ati descarcat si instalat aplicatia, este necesar sa o deschideti pentru scurt timp, ca sa creeze un folder necesar unde vom plasa aplicatiile pe care vrem sa le instalam.
b.Descarcare “feţe” noi pentru ceasuri:

Descarca Skin S2
Descarca Skin Ferrari
Descarca Skin Citizen
Descarca Skin Gear S2
Descarca Skin Lacoste
Descarca Skin Night
Descarca Skin Toy
Descarca Skin YepMe
Descarca Skin DualClock
Descarca Skin UBoat

Fiecare “faţa” descarcata din linurile de mai sus, este in format arhiva ZIP pe care trebuie sa-l dezarhivati iar cele 3 fisiere rezultate, trebuie sa le mutati in folderul numit “appmanager” din memoria telefonului. Puteti sa le dezharhivati pe toate odata, iar toate fisierele rezultate sa le mutati concomitent, nu neaparat pe rand.

Cum instalez “feţe” noi si aplicatii pe ceasurile smart cu Mediatek?

2.Instalare Skinuri si aplicatii.

Sincronizati telefonul cu ceasul inteligent prin intermediul bluetooth, dupa care trebuie sa intrati in aplicatia Mediatek SmartDevice, iar daca pasii anteriori au fost parcursi corect, in aplicatia Mediatek SmartDevice, atingeti “My Applications” iar aplicatiile disponibile vor fi listate ca in imaginea de mai jos:
Acum, ca sa instalati, trebuie doar sa atingeti butonul “INSTALL”.

ATENTIE !!! NU DEZINSTALATI UN SKIN, DACA IL FOLOSITI PE CADRAN ! INTAI SCHIMBATI SKINUL LA UNUL DIN FABRICA, APOI DEZINSALATI !!! Puteti bloca ceasul in caz contrar.