Acasă Stiri despre telefoane Actualizari mai putine si rare pentru Samsung Galaxy S8 si S8+

Actualizari mai putine si rare pentru Samsung Galaxy S8 si S8+

0

Actualizari mai putine si rare pentru Samsung Galaxy S8 si S8+ – Inca doua telefoane pentru care producatorul se pregateste sa nu mai ofere actualizari. Momentan, acestea vor veni sub forma de actualizari de securitate, dar din ce in ce mai rar. Incepand cu anul viitor si confrom celor de la gsmarena.com, actualizarile de orice fel pentru aceste telefoane, vor fi sistate.

Telefoanele din generatia aceasta (S8), pot pune ca au facut istorie. Au fost printre primele care au oferit un display in format 18:9, o schimbare de design radicala fata de generatia trecuta. Nu putini au fost cei care imediat au inceput sa copieze acest tip de format si a aparut o “explozie” de terminale cu un body ratio atragator.

Samsung Galaxy S8 si S8+ sunt telefoane bune si acum, in 2020. In mod normal, producatorul ar fi putut sa ofere actualizari pe o perioada mai mare de tip, dar apeleaza la o strategie comuna. Oarecum, doreste sa-si forteze clientii sa cumpere telefoane mobile noi si sa renunte la cele vechi, chiar daca inca sunt bune si performante.

[object object]

Telefoanele din aceasta generatie, ruleaza acum Android 9 PIE in mod oficial, dar nu vor primi Android 10. Probabil ca aceasta versiune poate fi instalata, insa numai printr-un custom ROM si automat, prin root. Facand root, nu te mai poti bucura de aplicatiile de mobile banking sau de streaming online.

 *citeste si  – de ce nu am mai facut root.

Conform sursei citate, Samsung Galaxy S8 si S8+, nu vor mai primi lunar actualizari de securitate. Cel putin o perioada de acum inainte (probabil un an), telefoanele vor primi actualizari o data la 3 luni de zile. Recent, o decizie similara s-a luat si pentru modelele seriei S7 (nu ACTIVE).

Iata si lista terminalelor care nu vor primi actualizari lunare, cele de securitate:

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.