Acasă Stiri Android Si Noutati Cum sa avem functia Edge Notifications pe orice telefon

Cum sa avem functia Edge Notifications pe orice telefon

2

Edge Notifications este o functie implementata de Samsung pe Samsung Galaxy S6 Edge si S6 Edge Plus, o funtie prin intermediul careia avem acces rapid la notificatii, printr-un swipe din partile laterale ale telefonului. Putem avea si noi aceasta functie chiar daca nu detinem un S6 Edge, prin instalarea unei aplicatii disponibila in Google Play, numita Edge Color Notifications.
Desigur, nu va replica 1:1 functia de pe S6 Edge, deoarece nu avem un ecran curbat la margini dar aplicatia reuseste sa ne aduca o apropiere cat mai exacta.
Trebuie sa instalati aplicatia, sa o deschideti si sa configurati setarile.

descărcare (3)
Dupa cum vedeti si in imaginile de mai sus, putem selecta pe ce parte sa fie marginea cu notificarile, cat de lata sa fie bara, efectele prin care se deschide, coloarea, durata notificarilor, aplicatiile pentru care permitem notificari etc.
Dupa setare vom da pe Save si iesim din aplicatie, cu un swipe din partea ecranului pe care ati setat-o, ar trebui sa va apara o bara ca in aceasta imagine.

Capture5
Apasam pe + pentru a adauga contacte pe care le putem apela, sau pentru a trimite un mesaj text direct din bara.
Cam asa ar arata notificarile direct din bara pentru un apel pierdut, dupa cum vedeti avem posibilitatea de a reapela sau trimite un mesaj text persoanei respective.

Capture6
O aplicatie buna pentru personalizare, care incearca sa “copieze” cea mai reusita si eleganta metoda de a afisa notificari, dupa parerea mea. Aplicatia este gratuita si o puteti descarca de aici.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=dfYSrefnSTM[/wpsm_video]

2 COMENTARII

  1. Salut detin un samsung galaxy s5 neo cu android 5.1.1 crezu ca poti sa imi gasesti si mie o varianta de root pentru el ??? Ti-as fii recunoscator , multumesc anticipat!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here