Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Instant Heart Rate sau cum ne masuram bataile inimii pe orice telefon...

Instant Heart Rate sau cum ne masuram bataile inimii pe orice telefon cu blitz

6

Am descoperit o aplicatie foarte interesanta in Google Play si anume Instant Heart Rate , o aplicatie pe care o putem folosi pentru a ne masura bataile inimii, pe orice telefon ce dispune de o camera foto cu blitz LED.

Ideea ce sta la baza aplicatiei este folosirea camerei pentru a depista diferentele de culoare de sub piele, acesta fiind si procedeul folosit de catre senzorii dedicati pentru masurarea batailor inimii, pe care ii gasim in cele mai multe dispozitive purtabile dar si pe unele modele de telefoane.
Aplicatia este una foarte simpla si extrem de usor de folosit. Tot ce avem de facut dupa ce am instalat-o este sa o rulam, apasam pe Get started si apoi pe Measure

descărcare (1)
In acest moment acoperim camera foto complet cu degetul, asigurandu-ne ca acoperim si LED-ul, asteptam pana este gata masuratoarea si avem rezultatul. Trebuie sa acoperim si LED-ul pentru ca lumina acestuia sa treaca prin deget, ai astfel camera sa surprinda mai bine diferentele de culoare.
unnamed (1)
Aplicatia beneficiaza si de functii ca conectarea cu Google Fit, aplicatia celor de la Google dedicata sportului, avem posibilitatea de a salva rezultatele intr-un cont Azumio pe care il putem face gratuit din aplicatie si de asemenea avem un log-tab in care putem vedea masuratorile anterioare.
descărcare (2)
Are un feedback foarte bun de la utilizatori si nici pe mine nu ma dezamagit. Este o aplicatie cu siguranta interesanta si gratuita deasemenea, care chiar va poate ajuta in unele cazuri.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here