Connect with us

Tutoriale telefon

Asa poti accesa meniul secret si util daca ai un telefon de la Samsung

Published

on

Asa poti accesa meniul secret si util daca ai un telefon de la Samsung

Cum sa intri in meniul secret al unui telefon Samsung – Ai un telefon Samsung si crezi ca anumite componente au probleme? Telefonul nu functioneaza corect sau pur si simplu esti curios sa vezi anumite date tehnice pe care nu le stiai? Daca ai un telefon Samsung, este simplu sa accesezi meniul secret.

Aceasta functie secreta a fost introdusa in anul 2016. Deci, daca ai un telefon mai vechi (putin probabil), codul acesta nu va functiona. Da, este vorba despre un cod care va ajuta sa deblocati accesul la o aplicație cu ajutorul careia veti putea diagnostica hardware-ul telefonului. Putin probabil sa stricati ceva.

Nici nu aveti nevoie de cunostinte solide, este suficient sa deschideti aplicatia prin care formati un numar de telefon si sa introduceti un cod specific telefoanelor Samsung. Tastati *#0*#. Nu este nevoie sa apasati pe pictograma de apelare, meniul secret va aparea fara sa faceti asta.

Advertisement

Meniul secret al unui telefon Samsung

Asa poti accesa meniul secret si util daca ai un telefon de la Samsung

Avand in vedere ca intrand in meniul secret sunt dezactivate automat gesturile de glisare prin care poate controlati telefonul (nu este cazul daca folositi tastele virtuale de la baza ecranului), probabil ca veti constata ca nu mai puteti reveni la normal. Este simplu de revenit, trebuie sa tineti apasat butonul power si apoi sa atingeti pictograma home.

Asa poti accesa meniul secret si util daca ai un telefon de la Samsung

In functie de modelul telefonului Samsung, va pot aparea mai multe (sau mai putine) meniuri. Puteti testa mai multe functii ale ecranului, difuzorul si motorasul de vibratii, camera foto (diverse teste), accelerometrul, barometrul, senzorul de proximitate si cel de lumina, cel pentru monitorizare cardiaca, lanterna, camera de selfie, etc.

Trebuie sa stiti ca anumiti operatori dezactiveaza acest meniu secret. Este posibil ca acesta sa nu apara si asta se intampla atunci cand operatorul de telefonie mobila a decis ca nu este cazul ca utilizatorul sa aiba acces la acest meniu. Insa, putin probabil sa nu se intample nimic atunci cand introduceti codul de mai sus.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des