Acasă Tutoriale telefon Cum sa schimbi animatia de boot pe un telefon Android

Cum sa schimbi animatia de boot pe un telefon Android

5

Cum sa schimbi animatia de boot pe un telefon Android – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti sa va schimbati animatia de boot prezenta pe telefoanele sau pe tabletele voastre. Puteti face acest lucru daca ati instalat o versiune modificata a sistemului de operare si ati pierdut animatia originala sau puteti sa puneti una facuta chiar de voi sau descarcata de pe internet.

Animatia de boot este acel filmulet de cateva secunde pe care-l vedeti atunci cand porniti telefonul si este compusa dintr-o succesiune de fotografii ce pot fi modificaste si customizate dupa bunul plac. Eu am extras imaginea de boot de pe un telefon Allview si ea arata cam asa:

sdfgs

Si folderul arata asa:

987

Acest lucru o sa-l facem cu ajutorul aplicatie Boot Animation, aplicatrie gratuita ce vine si ea la pachet cu o multime de animatii customizate, gata de instalare. Insa, nu recomand sa le folositi pe cele din interiorul aplicatiei deoarece majoritatea au o rezolutie mica. Aplicatia este insa perfecta pentru a instala o animatie pe care deja o aveti si pentru a face backup la cea deja instalata si existenta pe dispozitivul vostru. Aplicatia contine toate instumentele necesare pentru a face asta si chiar un file manager. Poate la inceput vi se va parea ca are o interfata ciudata dar va puteti acomoda rapid cu ea.

Desi este gratuita, daca doriti sa previzualizati inainte imaginea de fundal va trebui sa cumparati aceasta facilitate dar puteti sari peste previzualizare si sa alegeti instalare directa. In acest caz, nu va trebui sa platiti.

Asa cum spuneam, este foarte important sa faceti backup animatiei voastre originale! Aplicatia necesita root pentru a functiona. Eu am instalat-o deja si interfata ei arata cam asa:

55

Puteti sa va faceti propria animatie de boot corespunzatoare rezolutiei telefonului, sa o extrageti si sa o modificati pe cea existenta sau sa descarcati altele de pe internet. Aplicatia ofera instrumentele necesare. O puteti descarca gratuit de aici.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

5 COMENTARII

  1. Te salut Cosmin, am aflat de site-ul tau relativ recent si am inceput sa-l răsfoiesc zilnic. Aflu chestii noi de aici si datorita tie intentionez sa fac si prima cumpărătură online de pe un site chinezesc, inca nu sunt decis ce sa cumpăr dar nici nu ma grăbesc. Mai “rumeg” la informatii. In 99% din timp navigheze de pe telefon si constat ca acest site se încarcă greu, pozele apar deformate, chiar si încadrarea în pagina a continutului este defectuoasă pentru o perioada scurta de timp. Oare cărui fapt se datoreaza asta? Este posibil sa fie vina telefonului meu, un HTC One, sau este vorba de o optimizare defectuoasă a variantei mobile a acestui site? (Scuze de offtopic)

  2. Salut si multumesc de aprecieri. Ai dreptate, stiu ca este o mica problema la adaptarea acestui site pentru mobil si incerc sa remediez problema. Este vorba de tema acestui site ce vad ca nu este optimizata complet pentru mobil.

  3. FOarte folositoare aplicatia cand eram incepator la development foloseam asa ceva, ar mai fi o metoda utilizand un root explore in folderul system>media, ar putea folosi aceasta metoda deoarece pe internet este mult mai diversificata paleta de BootAnimation.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here