Cum sa schimbi animatia de boot pe un telefon Android

Cum sa schimbi animatia de boot pe un telefon Android – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti sa va schimbati animatia de boot prezenta pe telefoanele sau pe tabletele voastre. Puteti face acest lucru daca ati instalat o versiune modificata a sistemului de operare si ati pierdut animatia originala sau puteti sa puneti una facuta chiar de voi sau descarcata de pe internet.

Animatia de boot este acel filmulet de cateva secunde pe care-l vedeti atunci cand porniti telefonul si este compusa dintr-o succesiune de fotografii ce pot fi modificaste si customizate dupa bunul plac. Eu am extras imaginea de boot de pe un telefon Allview si ea arata cam asa:

sdfgs

Si folderul arata asa:

Articolul continua dupa reclama:

987

Acest lucru o sa-l facem cu ajutorul aplicatie Boot Animation, aplicatrie gratuita ce vine si ea la pachet cu o multime de animatii customizate, gata de instalare. Insa, nu recomand sa le folositi pe cele din interiorul aplicatiei deoarece majoritatea au o rezolutie mica. Aplicatia este insa perfecta pentru a instala o animatie pe care deja o aveti si pentru a face backup la cea deja instalata si existenta pe dispozitivul vostru. Aplicatia contine toate instumentele necesare pentru a face asta si chiar un file manager. Poate la inceput vi se va parea ca are o interfata ciudata dar va puteti acomoda rapid cu ea.

Desi este gratuita, daca doriti sa previzualizati inainte imaginea de fundal va trebui sa cumparati aceasta facilitate dar puteti sari peste previzualizare si sa alegeti instalare directa. In acest caz, nu va trebui sa platiti.

Asa cum spuneam, este foarte important sa faceti backup animatiei voastre originale! Aplicatia necesita root pentru a functiona. Eu am instalat-o deja si interfata ei arata cam asa:

55

Puteti sa va faceti propria animatie de boot corespunzatoare rezolutiei telefonului, sa o extrageti si sa o modificati pe cea existenta sau sa descarcati altele de pe internet. Aplicatia ofera instrumentele necesare. O puteti descarca gratuit de aici.

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Lista coduri secrete pentru telefoanele cu Android 2017
More from Cosmin

Review Huawei P9 Lite 2017, design excelent si ecran bun

Review Huawei P9 Lite 2017, design excelent si ecran bun pentru acest...
Citeste tot

5 Comentarii

  • Te salut Cosmin, am aflat de site-ul tau relativ recent si am inceput sa-l răsfoiesc zilnic. Aflu chestii noi de aici si datorita tie intentionez sa fac si prima cumpărătură online de pe un site chinezesc, inca nu sunt decis ce sa cumpăr dar nici nu ma grăbesc. Mai “rumeg” la informatii. In 99% din timp navigheze de pe telefon si constat ca acest site se încarcă greu, pozele apar deformate, chiar si încadrarea în pagina a continutului este defectuoasă pentru o perioada scurta de timp. Oare cărui fapt se datoreaza asta? Este posibil sa fie vina telefonului meu, un HTC One, sau este vorba de o optimizare defectuoasă a variantei mobile a acestui site? (Scuze de offtopic)

  • Salut si multumesc de aprecieri. Ai dreptate, stiu ca este o mica problema la adaptarea acestui site pentru mobil si incerc sa remediez problema. Este vorba de tema acestui site ce vad ca nu este optimizata complet pentru mobil.

  • FOarte folositoare aplicatia cand eram incepator la development foloseam asa ceva, ar mai fi o metoda utilizand un root explore in folderul system>media, ar putea folosi aceasta metoda deoarece pe internet este mult mai diversificata paleta de BootAnimation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *