Acasă Aplicatii telefoane Android

10 aplicatii pentru personaliare Android August 2015

1

10 aplicatii pentru personaliare Android August 2015 – In cele ce urmeaza si asa cum am facut lunar de cativa ani, am sa va prezint 10 aplicatii interesante si de data aceasta am sa va prezint aplicatii din categoria celor ce personalizeaza si customizeaza interfata sistemului de operare. Aceste aplicatii Android sunt gratuite.

Ordinea este aleatorie si topul reflecta opinia personala!

1 – Locker Master- Fun, DIY Themes

popo

Poate cea mai interesanta aplicatie dn acest articol si asta pentru ca ai posibilitatea sa-ti construiest propria tema si ecranul de deblocare, apoi poti impartasi cu alti utilizatori din intreaga lume sau poti descarca tu altele realizate de ceilalti utilizatori.

297.752 recenzii în total

DESCARCA GRATUIT

2 – Hola Launcher

er45

Unul dintre cele mai apreciate si descarcate launchere din Google Play, o aplicatie ce inlocuieste interfata de utilizator deja prezenta pe telefon. Aceasta teme vine si ea cu mai multe setari de personalizare.

DESCARCA GRATUIT

3 – ZEDGE Ringtones & Wallpapers

rty

In categoria aplicatiilor Android pentru tonuri de aple sau imagini de fundal, aceasta aplicatie este fara indoiala cea mai buna si daca nu stiati de ea pana acum, este cazul sa o descarcati si sa o testati!

2.942.995 recenzii în total

DESCARCA GRATUIT

4 – Backgrounds HD

erre

O colectie impresionanta de imagini de fundal ce se adapteaza oricarei rezolutii, fie ca vorbim de tablete sau de telefoane mobile cu Android.

DESCARCA GRATUIT

5 – Transparent Launcher

678

Este o aplicatie interesanta dar nu prea utila deoarece consuma destul de multa baterie. Practic, aplicatia foloseste camera principala a telefonului pentru a da senzatia unui ecran transparent. Pentru amuzament, merge instalata.

DESCARCA GRATUIT

6 – WhatsApp Wallpaper

hgj

Aplicatie Android dezvoltata chiar de catre WhatsApp, aplicatie ce vine la pachet cu imagini de fundal ce pot fi folosite impreuna cu populara aplicatie.

DESCARCA GRATUIT

7 – Solo Locker

mkl

Aplicatie ce te ajuta sa personalizezi sau chiar sa-ti faci propriul model cand vine vorba de deblocarea ecranului principal.

DESCARCA GRATUIT

8 – Luxury Clock CM Locker Theme

435q3rty

O noua tema interesanta si eleganta ce merita instalata si testata. Acces rapid la noi notificări, un ceas de lux, control pentru playerul muzical dar si alte caracteristici.

DESCARCA GRATUIT

9 – Dubai HD Live wallpaper

dfg

Un wallpaper live 3D interesant ce ofera imagini din faimosul oras, imagini de inalta rezolutie, optimizat pentru a nu consuma baterie, peisaje pentru deblocarea ecranului si alte caracteristici pe care le veti descoperi daca veti instala aceasta aplicatie Android gratuita.

DESCARCA GRATUIT

10 – Wallpapers 3D

fasfd

Inca o aplicatie interesanta ce contine o gramada de imagini de fundal 3D de inalta rezolutie, posibilitatea de a seta rezolutia dorita, de a impartasi imaginile cu prietenile si alte cateva caracteristici interesante. Aplicatia ocupa sub 1Mb, imaginile nefiind stocate pe dispozitivul vostru.

DESCARCA GRATUIT

Alte aplicatii puteti intalni AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.