Acasă Telefoane Samsung Samsung Galaxy Note 5 are parte de primul unboxing

Samsung Galaxy Note 5 are parte de primul unboxing

0

Samsung Galaxy Note 5 are parte de primul unboxing – Asa cum spuneam si AICI, se pare ca Note 5 nu va veni oficial in Romania prea curand, acest telefon fiind importat totusi in Romania din S.U.A de un magazin online cunoscut de la noi in tara. Se pare si ca nu va avea parte de un review sau un unboxing in limba romana prea curand, poate totusi cei de la quickmobile.ro sa se incumete si sa puna la dispozitie cateva telefoane pentru teste.

Totusi, pe YouTube au inceput sa apara primele materiale de unboxing legate de acest phablet ce la noi in tara costa aproape 1000 de $. Cei de la PhoneArena, TechnoBuffalo sau alte canale celebre au pus mana pe el si au facut cateva materiale de unboxing si primele impresii pentru Samsung Galaxy Note 5.

Iata clipurile:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=60v6uk2JX6I[/wpsm_video]

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=K31QjG1U0qg[/wpsm_video]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here