baterie

Cum Setez Imaginea De Fundal Pe Un Telefon Android

Cum Setez Imaginea De Fundal Pe Un Telefon Android

Probabil multora li se va parea acest tutorial lipsit de sens si rost deoarece este un lucru simplu sa setezi o imagine de fundal pe un telefon sau pe o tableta cu sistem de operare Android.Dar cum nu toti s-au nascut invatati si poate sunt la primul telefon sau tableta cu Android si nu stiu sa faca aceasta setare.

Pentru inceput exista 2 posibilitati 1-fie vrei sa setezi o imagine dintr-o suita de poze cu care vine dispozitivul sau 2-vrei sa setezi o fotografie pe care ai facut-o chiar tu.

Urmatoarele setari sunt valabile pentru toate telefoanele sau tabletele cu sistem de operare Android.

1 Pentru a seta o imagine ce se afla deja in sistemul de operare procedeaza in felul urmator:In fereastra principala, tineti apasat pe ecran pana cand apare urmatorul meniu:

Apoi selectati ultima optiune si ajungeti in meniul de unde puteti selecta wallpaperul dorit.

Dupa ce ati selectat imaginea dorita, selectati set wallpaper.

In caz ca doriti sa selectati un live wallpaper, adica o imagine animata selectati wallpaperul pe care il doriti apoi set wallpaper.In Google Play gasiti diferite wallpaper live din toate domeniile.

In caz ca doriti o poza pe care ati facut-o voi cu telefonul selectati prima optiune Gallery,care va va duce catre galeria personala de fotografii.

Selectati galeria pe care o doriti, apoi fotografia pe care o vreti ca wallpaper, apoi apasati pe Set Picture As, apoi Wallpaper.

In acest fel aveti fotografia sau wallpaperul preferat pe fundalul ecranului .