Probabil multora li se va parea acest tutorial lipsit de sens si rost deoarece este un lucru simplu sa setezi o imagine de fundal pe un telefon sau pe o tableta cu sistem de operare Android.Dar cum nu toti s-au nascut invatati si poate sunt la primul telefon sau tableta cu Android si nu stiu sa faca aceasta setare.

Pentru inceput exista 2 posibilitati 1-fie vrei sa setezi o imagine dintr-o suita de poze cu care vine dispozitivul sau 2-vrei sa setezi o fotografie pe care ai facut-o chiar tu.

Urmatoarele setari sunt valabile pentru toate telefoanele sau tabletele cu sistem de operare Android.

1 Pentru a seta o imagine ce se afla deja in sistemul de operare procedeaza in felul urmator:In fereastra principala, tineti apasat pe ecran pana cand apare urmatorul meniu:

CITESTE SI:  Incarcam bateria telefonului complet sau numai pana la 80%?

1

Apoi selectati ultima optiune si ajungeti in meniul de unde puteti selecta wallpaperul dorit.

2

Dupa ce ati selectat imaginea dorita, selectati set wallpaper.

In caz ca doriti sa selectati un live wallpaper, adica o imagine animata selectati wallpaperul pe care il doriti apoi set wallpaper.In Google Play gasiti diferite wallpaper live din toate domeniile.

3

In caz ca doriti o poza pe care ati facut-o voi cu telefonul selectati prima optiune Gallery,care va va duce catre galeria personala de fotografii.

6

Selectati galeria pe care o doriti, apoi fotografia pe care o vreti ca wallpaper, apoi apasati pe Set Picture As, apoi Wallpaper.

7

8

In acest fel aveti fotografia sau wallpaperul preferat pe fundalul ecranului .

12 COMENTARII

 1. Da, stiu perfect la ce te referi asa se intampla pe un dispozitiv android, nu poti pune toata poza trebuie sa o cropuiesti.Poti rezolva problema instaland o aplicatie din Google Play .Sincer imi scapa acum cum se numeste parca ceva de genul pic wizard…ceva de genul

 2. Salut , am si eu o nelamurire cu setarea de imagine fundal facuta de mine , de exemplu am facut tot ce era necesar ca in exemplu tau , da este o chestie nu ma lasa sa setez toata poza pe fundal si imi da sa decupupez din poza , ca un chenar si nu mi se vede toata poza asa cum doream eu , nush daca am fost explicit da sper sa ma ajuti si sa int la ce ma refer , multumesc mult

 3. Buna. Eu as vrea sa pun o fotografie, care sa se vada cand telefonul este blocat, mai precis cand vreau sa-l deblochez, sa-mi arate poza, cum e la iPhone. Am cautat peste tot, dar nu am gasit. Ma poti ajuta?

 4. Este posibil, insa difera in functie de versiunea sistemului de operare si de tableta/telefon. De ex. pe un Allview V1 Viper procedez in felul urmator: Intru in meniu-setari-afisare-ecrane de fundal de unde pot alege ceea ce vrei tu.

 5. Eu am o problema pe telefon nustiu cum sa pun o imagine pe fundal ma refer unde sunt toate aplicatie ca acum e negru

 6. Salut!se poate face ca imaginea de pe ecranul principal sa nu se mai miste?as vrea sa fie stabila,fara efect de panorama .atunci cand schimb cadrele stanga,dreapta.am un lg l9.ms

 7. Sal de cateva zile ma chinui sa schimb poza la blocare ecran,nu reusesc am s3mini android 4.1.2

 8. buna..am si eu o intrebare.. de ce atunci cand vreau sa setez o imagine ca poza de fundal mi se mareste foarte mult ? atunci cand selectez poza ca una de fundal ma pune sa o cropez …

 9. Asa mi se intampla si mie si nu stiu ce sa fac. Am s2 cu android 4.1.2, la s1 plus imi mergea chiar daca o cropam. Mi se intamlla exact ca la Ioana

 10. POTI SA AMI ZICI SI MIE CUM POT SA SCHIMB CULOAREA DIN MENIUL DE SETARI? ADICA IN LOC DE CULOARE ALBA SAU NEAGRA SA PUN CE CULOARE SAU IMAGINE VREU EU.MULTUMESC,SA AI O ZI FRUMOASA

 11. Buna am shi eu o intrebare…nu pot instala poza pe ecranul de fundal,adica o setez dar ecranul ramine negru..ce trebuie sa fac?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord