Connect with us

Telefoanele Realme au cea mai mare crestere gobala si cred ca era de asteptat sa se intample asta. Producatorul este oarecum nou pe piata (2018 sub acest nume), dar au stiut ce sa faca, cum sa se impuna si ce anume sa vanda. Face parte din corporatia BBK.

Constatam inclusiv in Romania o crestere a numarului de modele disponibile, o prezenta oficiala dar si pareri bune din partea utilizatorilor de telefoane Realme, acestea nu sunt deloc putine lansate in ultimul an. Acum, sa ne uitam putin la analiza si la concluziile trase de catre Counterpoint Research.

Telefoanele Realme au cea mai mare crestere gobala in 2021

Realme este producatorul cu cea mai rapida creștere in segmentul telefoanelor 5G, un salt cu 165% in comparație cu rezultatele aferente anului 2020. Harmeet Singh Walia (audit manager KPMG UK) declara ca “Realme ofera incepand cu 2020 un portofoliu mare de telefoane 5G, crescand de la doar doua terminale la inceput de 2020 la 15 in prima parte a anului 2021 și cu mult peste dublu in ultimul trimestru al anului 2021. In același timp, prețul mediu de vanzare al acestor telefoane a scazut, de la aproape 270 USD in T1 2020 la 250 USD in T4 2021.”

Telefoanele Realme au cea mai mare crestere gobala in 2021

Discutam putin si despre alti producatori. Aflam ca Samsung a inregistrat in 2021 o crestere de 109%, iar Xiaomi și Honor de 98%. Crestere nu la fel de mare au avut Vivo 55%, Oppo 42% și cu Apple 30%. Analistii au mai constatat si o scadere generala a preturilor telefoanelor cu conectivitate 5G, adica acestea devin din ce in ce mai accesibile.

Telefoanele Realme au cea mai mare crestere gobala in 2021

In afara de cresterea globala a marcii Realme, o mare parte din creșterea livrarilor de terminale 5G a realme a fost alimentata de expansiunea companiei in Europa, si aici este producatorul cu cea mai mare crestere in segmentul 5G. Aceasta performanta este condusa de tarile din vest. Regatul Unit, Italia, Spania, Franța și Elveția. Conform sursei n fiecare dintre aceste țari, Realme este marca cu cea mai rapida creștere. Modelele Realme 8 5G și GT fiind la mare cautare.

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!