Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Cumparam masini cu ajutorul telefonului Android, mobile.de

Cumparam masini cu ajutorul telefonului Android, mobile.de

2

Cumparam masini cu ajutorul telefonului Android, mobile.de, aplicatii utile ce ne ajuta sa facem asta sunt destul de multe in Google Play si pentru cei ce nu stiu am sa va prezint cateva dintre acestea, aplicatii pe care le-am folosit in ultima perioada. As fi inceput cu OLX sau aplicatia Lajumate.ro, insa cred ca toata lumea a auzit de ele si nu are rost sa discutam despre aceste doua aplicatii.

Voi prezenta aplicatia mobile.de care are pana in prezent nu mai putin de 10 milioane de utilizatori pe telefoanele mobile. Desi are terminatia “de” si astfel ne duce cu gandul ca ar avea interfata in limba germana, nu este chiar asa. Mobile.de este o aplicatie extrem de bine pusa la punct si daca va imaginati ca ofertele vin numai din Germania, va inselati. Site-ul mobile.de este popular si in Romania deoarece are si posibilitatea de a seta interfata in limba noastra, aplicatia pentru mobil trebuie insa setata, initial este in germana.

Am vazut aici oferte chiar si din Romania, dar si din Bulgaria, Italia, Spania, Franta, etc. Din pacate, varianta pentru mobil nu are interfata in limba romana asa cum intalnim pe varianta de web, insa exista limba engleza si astfel putem naviga cu usurinta prin meniu.

Dupa instalare, se va deschide aplicatia cu limba germana setata si daca nu te pricepi, iti va fi greu sa o setezi in engleza. Iata cum sa faci rapid asta, cum sa schimbi limba aplicatiei mobile.de:

Acum ca am setat limba engleza si ne putem uita usor peste oferte, va voi arata si cum sa faceti asta, cum sa cautati o marca, un model, o locatie, etc:

Putem alege o masina noua sau second hand, modelul, varianta, pretul, numarul de proprietari, puterea, km parcursi, locatia sau combustibilul, asta in prima fereastra.

Apoi, va trebui sa apasam pe “add vehicle” si se va deschide o fereastra in care vom selecta producatorul dorit.

Cautam apoi modelul pentru care vrem sa vedem ofertele, eventual si variantele acestuia. In casuta portocalie, observam ca in exemplul pe care l-am dat am gasit disponibile 610 modele cu preturi ce pornesc de la 800 E. Modele in aplicatie sunt peste un milion jumatate, bani sa fie.

La final, ni se va deschide pagina cu oferte si putem vedea detalii despre masina dorita, pretul, telefonul de contact, etc.

Aplicatia se descarca gratuit de AICI, de aplicatia autovit.ro ati auzit, puteti incerca si noua aplicatie pentru mobil CarZZ.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here