Customizare completa si fara root a zonei Status Bar pe un telefon Android

De regula, fara root si fara instalarea unui custom ROM nu prea ai cum sa customizezi un status bar, insa am gasit in Google Play o aplicatie utila si gratuita ce face asta fara sa ai acces root pe un telefon Android si fara sa modifici sistemul de operare sau sa instalezi un firmware customizat.

Mai pe intelesul tuturor, zona de “status bar” este cea pe care sunt afisate informatii legate de nivelul baterie, semnalul in reteaua de telefonie mobila sau WiFi, ora exacta si deiverse alte pictograme referitoare la alarma, status GPS, mod avion, mod silentios, mod vibratii, etc.

Daca vrei sa schimbi modul lor de afisare complet, aceasta aplicatie este o unealta perfecta, ai posibilitatea de customizare totala, de modificare a culorilor, de introducere a unui nume sau a denumirii operatorului de telefonie mobila, zona in care sunt afisate pictogramele, temparatura intr-o anumita locatie si o gramada de astfel de customizari, aplicatia avand un meniu destul de bogat si oferind in acelasi timp setari complexe!

hj

CITESTE SI:  Eroare in Google Play "descarcare in asteptare", cum rezolvam?

Practic imi este greu sa fac un tutorial de folosire deoarece setarile difera de la un utilizator la altul si in acelasi timp este usor de folosit.

Am sa va las cateva capturi de ecran realizate cu ajutorul telefonului personal pentru ca voi sa va dati seama despre ce este vorba. Daca va place, o puteti instala si utiliza in varianta gratuita, barianta pentru care va trebui sa platiti ofera si mai multe posibilitati de customizare.

Poti seta si o pictograma pentru un card de memorie SD, poti seta o imagine de fundal sau o culoare anume pentru zona de status bar, poti alege si seta fontul textului si culoarea, modul de afisare a orei (12 sau 24h) modul in care sunt afisate notificarile, scurtaturi catre diverse aplicatii, etc.

Aplicatia poate fi instalata gratuit de AICI si se poate dezinstala prin metoda clasica, asta in cazul in care nu sunteti multumiti de rezultatele obtinute!

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Vernee Apollo Lite vs Meizu Pro 6 vs Oneplus 2 la nivel de design

Compania Vernee mi-a trimis un mail destul de interesant, am gasit acolo...
Citeste tot

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *