Acasă Stiri Android Si Noutati CyanogenMod ROM Pe Telefonul Tau Android

CyanogenMod ROM Pe Telefonul Tau Android

0

Cu această aplicație puteți descărca ROM-uri CyanogenMod direct pe dispozitivul dumneavoastră fără probleme. Ce este CyanogenMod ? Este o versiune optimizata si modificata a sistemului de operare Android ce include schimbari ale interfetei, optimizari pentru stabilitate si performanta bazate pe codul sursă Android.

Aproape fiecare tableta sau telefon de pe piata contine si o varianta modificata de echipa CyanogenMod, aplicatia pe care o voi prezenta in continuare oferindu-ti posibilitatea de a descarca sau a afla care este cea mai recenta versiune pentru dispozitivul tau.

In luna decembrie a anului trecut, cei de la CyanogenMod lansasera si o aplicatie ce-ti permitea instalarea rapida si fara probleme (exact cum instalezi o aplicatie) a versiunii customizate de Android pe unele modele Samsung sau HTC, insa pentru moment aplicatia a disparut din Google Play.La mijlocul anului trecut, compania a primit o finantare de 7 milioane de dolari din partea Benchmark Capital pentru a pune la punct o versiune modificata si mai prietenoasa a  sistemului de operare Android.

CyanogenMod ROM Pe Telefonul Tau Android

Prin intermediul acestei aplicatii NU vei putea sa-ti instalezi un nou firmware, vei putea doar sa-l descarci si sa-l instalezi manual sau poti verifica ce versiune este cea mai recenta sau ce alternative ai.

De exemplu, pentru un LG Optimus L9 ai la ora actuala urmatoarele actualizari disponibile:

1

Versiunea Estable este cea mai de incredere si stabila iar versiunea Nightly este cea mai recenta si cea mai instabila, fiind inca in teste. Aceste versiuni se pot descarca direct pe dispozitiv cu ajutorul aplicatiei si pot fi instalate doar daca ai aparatul rootat si un CWM custom instalat.

Versiunile de Android de la CyanogenMod se pot instala doar pe telefoanele si tabletele rootate.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here