Acasă Stiri Android Si Noutati Telefonul Tau Are Lag ? Rezolva Problema !

Telefonul Tau Are Lag ? Rezolva Problema !

2

Dupa o perioada de folosire, dispozitivul Android de semne de oboseala si incetinire, una dintre marile probleme ce inca nu a fost rezolvata si ce apare chiar si pe telefoanele sau tabletele scumpe dotate foarte bine din punct de vedere hardware. Aceasta problema este cunoscuta cel mai bine sub numele de LAG si poate fi eliminata de cele mai multe ori doar prin resetarea la valorile din fabrica ale aparatului. AICI ai un tutorial ce te va ajuta sa-ti resetezi tableta sau telefonul la setarile din fabrica.

Insa aceasta procedura este suparatoare deoarece presupune un eventual backup al datelor personale, pozele, fisierele multimedia si aplicatiile descarcate de catre utilizator se pierd atunci cand revii la setarile din fabrica.

Din fericire, exista o metoda mai simpla de a scapa de lag, metoda pe care am sa o prezint in cele ce urmeaza.

Telefonul Tau Are Lag ? Rezolva Problema !

Vom folosi aplicatia gratuita LagFix (fstrim) aplicatie ce ruleaza din pacate doar pe dispozitivele ce au acces root. Pe dispozitivele mai vechi sau pe cele ce nu suporta TRIM aplicatia nu va functiona.

Aplicatia detecteaza sursa problemei, de cele mai multe ori fiind vorba despre stocarea interna ce nu este corect gestionata atunci cand trebuie, detectand si rezolvand aceasta problema automat. Ca sa va faceti o idee, este un fel de defragmentare ce se realizeaza pe un hard disk in Windows.

Untitled

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de AICI. Dupa instalare este necesar un restart al sistemului de operare ! Aplicatia necesita root pentru a functiona.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here