Acasă Stiri Android Si Noutati Daca Esti Client Orange Poti Cumpara Jocuri Si Aplicatii Direct Cu Numarul...

Daca Esti Client Orange Poti Cumpara Jocuri Si Aplicatii Direct Cu Numarul Tau De Telefon

0

Daca Esti Client Orange Poti Cumpara Jocuri Si Aplicatii Direct Cu Numarul Tau De Telefon

O veste buna pentru cei ce sunt abonati Orange, vor sa-si cumpere si aplicatii sau jocuri platite din Google Play dar nu beneficiaza de un card de credit sau nu au bani pe acesta.

Astfel, incepand cu 18 decembrie 2014, clienţii Orange pot achita jocurile și aplicațiile din Google Play direct pe numărul lor de telefon, adica facturarea pe numărul lor Orange.

In acest mod, cand veti primi factura va trebui sa platiti si contravaloarea aplicatiilor sau a jocurilor cumparate din Google Play.

play1 Daca Esti Client Orange Poti Cumpara Jocuri Si Aplicatii Direct Cu Numarul Tau De Telefon

Iata si o parte din comunicatul de presa:

Clienţii Orange pot descărca astfel jocuri şi aplicaţii în valoare de maxim 15 euro fiecare, în limita a 50 de euro lunar.

Cei care optează pentru această modalitate de plată trebuie să aleagă opţiunea de facturare prin operatorul de telefonie mobilă, afişată imediat după selectarea produsului dorit, în cazul în care nu au mai cumpărat până acum jocuri şi aplicaţii din Google Play, sau după selectarea produsului dorit şi a săgeţii de lângă preţ dacă au mai făcut astfel de cumpărături.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here