Connect with us

Netflix insista cu aceasta functie pentru telefoane, momentan adusa pe telefoanele iOS (adica iPhone), dar cu siguranta ca vor urma si cele ce ruleaza sistemul de operare Android.

Asa cum deja probabil ati aflat, in urma cu aproape 2 ani de zile anuntam ca serviciul de streaming video se pregatea de introducerea unei sectiuni de jocuri in aplicatie, ceea ce s-a si intamplat. Acum, aflam ca au lansat un game controller pentru iPhone!

“Netflix Game Controller” este o noua functie care transforma telefonul sau tableta intr-un controller de jocuri, dupa ce il conectezi la TV. Cu aceasta poti juca jocuri de pe Netflix direct pe televizor, folosind dispozitivul mobil ca telecomanda.

Chiar daca o poti descarca acum, nu exista alte detalii in plus si nici nu este clar ce jocuri vor fi compatibile sau cum functioneaza exact conectarea. Nu se stie cu exactitate nici cand vor prezenta o varianta pentru Android in viitor. Tot ce ne spune descrierea aplicatiei e ca vom avea aceasta optiune de controller, in curand.

Netflix insista cu aceasta functie pentru telefoane

Acum, nu stiu exact care este strategia lor si de ce insista cu jocurile in aplicatie, una cunoscuta si accesata pentru filme, seriale si documentare, nu cred ca multa lume o descarca special pentru jocuri, dar poate ca este si aceasta strategie una bine gandita si pusa la punct…

Netflix insista cu aceasta functie pentru telefoane

Sa fim sinceri, nu sunt cine stie ce titluri sau o grafica wow, probabil bune la plictiseala, dar asa ceva gasim deja in magazinele de aplicatii instalate pe telefoane. Si din moment ce sunt gratuite si destul de multe, ma gandesc ca nu ar fi rau sa le incercati pentru a vedea si voi despre ce este vorba, macar de curiozitate.

Momentan, in Romania sunt disponibile in jur de 50 de jocuri gratuite incluse in abonament, fara reclame in interior sau fara achizitii suplimentare. Jocuri de aventura, actiune, arcade, carti, muzica, strategie, etc. Printre titluri se numara:

Terra Nil, Into the beach, Townsmen A Kingdom Rebuilt, Vineyard Valley, SpongeBob: Get Cooking, Flutter Butterflies, Country Friends, Moonlighters, TRANSFORMERS Forged to Fight, Mighty Quest Rogue Palace, Asphalt Xtreme, Wild Things: Animal Adventures, etc.

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!